Проект

Апартамент в Лозенец, София

Този стилен апартамент разполага със светъл и просторен хол, сливащ се със трапезария и кухня, както и със спалня, красива детска стая, баня и тоалетна.

Функционално разпределение

Този стилен апартамент е разположен на 120кв.м. и впечатлява със модерно обзавеждане, изчистени линии и топли цветове. Разполага със светъл и просторен хол, сливащ се със трапезария и кухня, както и със спалня, красива детска стая, баня и тоалетна.

Детайли
Квадратура 120м2
Локация София
Година 2018

Всекидневна, кухня и трапезария

Холът е с отворен план и в него преливат трапезарията и кухнята, която е деликатно отделена чрез стъклена врата. Удобна мека мебел, осезаемо присъствие на дневна светлина и съчетанието на тъмна и светла естествена дървесина са само част от този съвременен чар. Неутралната гама в комбинация със леки акценти се допълват и внасят неповторима елегантност в интериора.
Трапезарита е от красива маса със плот от естествено дърво, около която са разположени шест стола в съвременен вид. Кухнята сме създали в класически стил с лек старовремски привкус, където акцент се явява красиво изрисуваната орнаментика на пода. Решена в кремаво, практично оборудвана и с прекраса гледка към града.

Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София,
семпла спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Мастър спалня

В спалнята е заложено на изчистен дизайн с комбинация на неутрални цветове. Естествена дървесина на пода и част от мебелите подчертават тази цветова схема. Красива спалня, тапицирана в бежаво, изящният таван и внимателно подбраните нежни акценти превръщат тази зона в изключително уютна стая, създаваща усещане за комфорт и спокойствие.

Детска спалня

Детската стая е истинско бижу. Цветовата палитра е смесица от меки тонове на розовото, придаващи й приказно очарование, а по-ярките цветови акценти на лилавото добавят разнообразие, като я правят още по-закачлива. В нея откриваме бутиков полилей, нежни тапети, богато украсени с пеперудени орнаменти, покриващи голяма част от стените, очарователни детски легла, както и място за учене. Големите прозорци осигуряват достатъчно естeствена светлина и подсилват приказното й излъчване.

розова детска стая, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
семпла баня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Мастър баня

Банята носи приятното усещане за чистота и стил. Спазвайки темата на обзавеждането е тонирана в същите нежни и светли нюанси на бежавото, в съчетание с естествени материали. Красива разчупена тоалетка, изящна мозайка и уникалният подбор на детайли придават на това пространство изящество и чар.