Проект

Къща в Бояна, София

Комбинацията от внимателно подбрани материали и балансирани цветове носи неповторима хармония и модерно излъчване на тази луксозна къща в Бояна, София

Функционално разпределение

Приземният етаж е изцяло преобразен в гаражно помещение, със самостоятелен санитарен възел. На второто ниво сме разположили хол, трапезария, кухня и тоалетна, а на третия етаж се намират две спални, две бани и тоалетна. Комбинацията от внимателно подбрани материали и балансирани цветове носи неповторима хармония и модерно излъчване на дома, където всички компоненти придават лек футуристичен щрих на целия интериор.

Детайли
Квадратура 264м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна

Характерна особеност и приоритет в този дом са отворените тип площи и просторът. Преходността на хола към трапезарията и кухнята създава усещането  за по-голямо пространство, а самото им разположение позволява навлизането на естествена светлина навсякъде. Големите прозорци, изящно покрити с феерични завеси, допълват домашния уют. Модерна мека мебел с декоративни възглавнички, дизайнерска маса и удобно кресло придават стил и чувство за хармония и комфорт в обстановката на всекидневната.

обстановка на всекидневната
Кухня и трапезария

Кухня и трапезария

Семпла, но изключително практична, с изчистени линии в пространството и модернистични мебели е обособена кухнята. Правилните форми създават визуално чувство за елегантност и подсилват изискания декор. Гладките повърхности, липсата на обков, както и грес керамичния плот в тъмносивата гама са етикет за съвременна визия. Основен акцент е кухненският остров в средата на помещението, който е практично прелят в голяма трапезна маса за хранене с висящо осветление и удобни кресла.

Главна спалня

Смело съчетани цветови тоналности в тъмно сиво и бежовата гама, в комбинация от дървесни текстури и огледални повърхности, подчертани с модернистични щрихи тази спалня впечатлява с нестандартната си визия. Текстилна облицовка на леглото, мек пастелен мокет и шикозните пердета придават характерна изящност и уют в обстановката.

MOOD Interior Bedroom
гардеробно помещение

Гардеробна част

Цели прозорци, разкриващи прекрасна панорамна гледка, но същевременно осигуряващи неприкосновен личен живот. Интересен детайл е отделеното гардеробно помещение, което предразполага към повече усещане за спокойствие и душевен комфорт в зоната за интимност.

Мастър баня

Луксозно обзаведена и просторна тази баня е решена изцяло в натурални цветове, с изчистена визия и дизайн. Интересно и въздействащо е обособеното място за душ, изцяло облицовано с мозайка светъл цвят, която перфектно се хармонизира с белия мрамор в останалата част. За повече удобство и комфорт е изградена пейка, която подчертава съвременната визия в банята. Стъклената преграда придава завършек на тази зона и преминава към спретнато отделената тоалетка. Изискана атмосфера, където всеки детайл придава особен чар на обстановката.

Луксозно обзаведена и просторна
Интериорен дизайн на стълбище

Стълбище

Перфектно конструирана внушителна триетажна къща. Стълбището се отличава със свеж интериор и многообразни акценти, които подчертават пространствата и подсилват елегантността на визията. Аплиците разположени по цялата височина на стълбището както и детайлите от сиво огледало допринасят за ефектната визия.

Гараж

За гаража на тази къща, заложихме на тъмни цветове по тавана, силно и функционално осветление, както и стена с растерирани сиви огледала за дълбочина.

Дизайн на паркинг