Проект

Къща в Белащица

Интериорен дизайн на луксозна къща, съчетаващ функционалност с елегантна и стилна визия с богати текстури и свежи тонове.

Функционално разпределение

Стилен дизайн, богати текстури и високо качество на детайлите създават тази изикана къща в Белащица, разположена на общ площ от 273м2. Елегантно обзавеждане, в съчетание със свежи тонове, придават на този дом топла и приветлива аура, а естествена светлина озарява всеки кът от просторните му пространства.

Детайли
Квадратура 273м2
Локация Белащица
Година 2021

Мастър спалня

Идеята на този елегантен интериорен дизайн на спалнята е да създаде концепция за шикозен стил с докосване на модернистичното. Стаята е изпълнена с топлите нотки на дърво, сиво и бежово. Леглото се поддържа в неутрални цветове, за да не надделява над елементите на другите акценти. Облицовката на таблата е удължена по цялата дължина на стената, а от двете му страни са монтирани кръгли висящи осветителни тела. Творческият набор от аксесоари придава авантюристичен дух, подсилен от осезаемото присъствие на огледала в цялото помещение.

Дизайн на елегантна спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Гардеробно помещение

Специфично за тази зона е, че тя разполага със собствена баня и  гардеробно помещение, изцяло решено в сиво, с ясно разпределени зони за съхранение на личните вещи и аксесоари. Страхотно сливане на модерна интериорна концепция с креативност, функционалност и балансирано оформление.

Гостна спалня

Интериорът на гостната спалня е направен в стила на модерната класика, притежаваща неповторим блясък и излъчване. Нежната палитра й придава елегантен вид , като я прави по-релаксираща и топла. Забележителна особеност тук е красивият гръб на спалнята от бял мрамор, а златни ивици за акцент й придават уникален завършек и повишават нивото на лукс. Нежно, красиво и ефектно е скритото осветление. Светли кадифени завеси и стилна декорация са друго допълнение към спалнята, което дава усещане за изисканост.

Дизайн на елегантна спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София