Проект

Къща във Вашингтон, САЩ

Функционално разпределение

Класа и естетика излъчва всеки милиметър на тази къща, разположена на 480м2 . Всяка стая е съставена от внимателно подбрани елементи от висок клас, с плюшени меки мебели и дизайнерски светлинни решения. Изискана палитра от сиво, черно, бежаво и златни елементи рисува плавна цветова история на първия етаж, която се простира от входно антре, дневна зона и лъскавия дизайн на трапезарията и кухнята. На втория етаж откриваме декора на две зашеметяващи спални, три бани и детска стая.

Детайли
Квадратура 480м2
Локация Вашингтон
Година 2019

Всекидневна

Откритата и ефирна луксозна всекидневна е ансамбъл от дизайнерски елементи, събрани в една успокояваша цветова палитра с пълен финес. Модерният дизайн на хола съчетава ергономичност и функционалност на мебелите. В центъра е разположен кадифен диван с декоративни възглавници за допълнение, подчертан с удобна странична масичка от тъмно дърво. Зад него откриваме стелажна схема, съдържаща експозиция на любими книги и колекции. Искрящи пламъци от камината безспорно привличат вниманието и създават визуален контраст, поставяйки акцент върху безкрайната елегантност и придавайки на стаята усещане за тишина и уют в къщата.

Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Миноти, Minotti
Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн

Кухня

На по-горното ниво се намира елегантна кухня с остров за хранене. Тя е красива комбинация от монохромни цветове, с модерен и високотехнологичен интериор. Подовите настилки се променят тук, за да отбележат преход към предназначението – шевроните от светло дърво отстъпват пред изящния и красив светъл гранитогрес. Прави линии, изчистени форми и лъскави повърхности, балансирани от меката мебел формират шикозния образ на това пространство.

Трапезария

Лъскав коридор от МДФ в различни нюанси на сивото, се простира по дължината на кухнята и ни отвежда в специално обособената зона за хранене. В тази модерна трапезария всеки детайл е внимателно подбран и се съчетава перфектно. Дизайнерски полилей, модерна картина на изкуството и кадифена тапицерия перфектно допълват останалата част на естетиката. Характеризираща се с лъскави повърхности, прости тела и минималистичен декор, тази стая без усилие изгражда луксозен и внушителен съвременен стил.

Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Мастър спалня

Великолепният интериор на спалнята съчетава комфорт с отлично творчество. Тази интимна зона е доминирана от топли тонове и семпъл микс от модерни мебели и фини детайли. Практично обособена със собствено гардеробно помещение и баня, тази спалня е също толкова изтънчена, колкото и привлекателна. Ламперия от МДФ в нежна палитра формира основата на схемата, а вградената камина внася неповторимо чувство за уединение.

Детска спалня

Творчески облик с индивидуален дизайн, предназначена за момче тинейджър –  любител на музиката – тази стая представлява отражение на неговата личност и вдъхновение в живота. Трансформирана по възможно най-продуктивен и удобен начин – със стилно легло в зелена тапицерия, функционално бюро, креативен стелаж и декоративни елементи, стаята е украсена със страхотен стил, пресъздаващ приключенски дух и настроение.

Детска спалня, Проектиране на Мебели, Интериорен дизайн, вътрешен дизайн
Хоум офис, интериорно проектиране, Вътрешен дизайн на къщи

Кабинет

Страхотният дизайн на този домашен офис предлага значителна възможност да се съчетаят професионалните и интимни моменти от живота в стая, която осигурява достатъчно фокус и мисъл. Модернистичната концепция и цветова палитра от бежаво, насищаща дизайнерската схема, пресъздават уютната атмосфера на това работно пространство. Елегантната конфигурация от кадифена мека мебел, практично бюро и декоративни елементи внасят характер в пространството и го превръщат в стилно професионално убежище.