Проект

Апартамент на ул.Богатица, София

Фина изтънченост на съвременния дизайн, изразяващ индивидуален стил, където всеки най-малък детайл от интериора формира своя уникален образ.

Функционално разпределение

Безупречната композиция от палитрата цветове, дървесни текстури, мрамор и гранит придават изискана и цялостна атмосфера. Всяка стая разказва своя история. Фокусът на интериора на този апартамент беше балансът между елегантност и комфорт. Прекрасна отворена кухня с естествена светлина, сливаща се с всекидневна – чисто пространство със спокойна същност и въплъщение на лукс.

Детайли
Квадратура 105м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Голямата дневна зона, в която има отворена кухня, трапезария и хол, е спретнато отделена, но същевременно е едно пространство, което дава усещане за лекота и ефирност. Черната стена от декоративни тухли перфектно съвпадат и придават една строга изтънченост на домашното изкуство като от висок клас. Прецизно избрана е и библиотеката от МДФ мат с цвят графит, която допълнително придава луксозен и строг език. За кухнята е използван МДФ мат с естествен фурнир, съчетано с МДФ мат – цвят графит, огледален гръб и плот от гранит.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм
Дизайн на елегантна спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм

Мастър спалня

Една съвременна спалня с луксозен щрих и в същото време модерна, със специален характер. Изборът на материали като дърво и мрамор е изцяло съобразен с цялата атмосфера, а цветовата палитра придава на това помещение изтънчен вкус. Гардеробите с естествен фурнир съчетават удобство и стил, а масичките с мраморни и гранитни плотове, следвайки минималистичната тенденция добавят деликатен лукс в пространството.

Мастър баня

Банята следва същата стилистика и цялостната концепция. Решена е в тъмната гама, с приглушено осветление за нотка интимност. За да балансираме загадъчната визия, отделихме визуално душ кабината, използвайки терацо в по-светли тонове, отново в ахроматичната гама.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм