Проект

Апартамент в A3, София

Елегантен тристаен апартамент, създаден с много стил, въображение и прецизен подбор на детайли

Функционално разпределение

Елегантен тристаен апартамент, създаден с много стил, въображение и прецизен подбор на детайли. Помещенията са балансирани – дневна с кухня и трапезария, спалня, детска стая, баня и тоалетна. Мебелите са модерни и внимателно подбрани. Едно жилище с невероятно излъчване и красива и спокойна атмосфера.

Детайли
Квадратура 125м2
Локация София
Година 2020

Всекидневна, кухня и трапезария

Холът е с отворен план и предлага истинско разнообразие от цветове, форми и материали. В него откриваме впечатляваща етанолова камина, декорирана с огледала, ЛЕД осветление по страничната стена и свежи цветя. За меката мебел и килима сме избрали по-свежи цветове като светлосивите тонове, а стените сме декорирали с артистични картини.
Кухнята е малка и традиционна. Практично оборудвана и решена в светло дърво, чудесно балансирано със черен плот и графитени шкафове. Основен акцент тук е дървото – откриваме го както при трапезарната маса и столове , така и при пода, който обхваща цялата всекидневна. Удивителна смесица от елементи, които придават стил и модерен и вид на цялото помещение.

Дизайн на елегантна дневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Дизайн на елегантна спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Мастър спалня

Спалнята е колоритна, в нестандартна цветова гама. Графитени стени, преляти със светло бежаво и черни акценти при мебелите. Ефектни осветителни тела, кафява тапицерия, мек килим и естествената дървесина на пода придават топлина и уют.

Детска спалня

Истинска еуфория от цветове и настроение откриваме в детската стая. Разнобразие в нея внася микса от мебели – синьо тапицирано легло, докоснато от чара на голям Мики Маус под формата на осветление, зелени удобни кресла, бяло бюро и перфектно констратиращи черни рафтове. Нежни завеси и ествствен паркет дават завършек, като създават великолепна хармония и комфорт.

Мики Маус в детската стая, дизайн на детска стая, МУУД дизайн, Проектиране на Мебели
Дизайн на елегантна баня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Баня

С много вкус и подчертана идентичност е създадена банята. Внасяйки доза лукс е постигнат добър контраст между тъмно дърво и гранитогрес с ефект на мрамор. Линиите на дизайна са прави и изчистени, а осветлението – балансирано.