Проект

Апартамент в центъра на Пловдив

Вътрешен дизайн на апартамент в Пловдив, създава синтез между изчистени форми и еклектика.

Функционално разпределение

Един модерен дом, чието основно предимство са умело усвоените площи, свободните пространства и цветовата палитра. С леко екстравагантен дизайн и премерен лукс, всяко помещение се отличава с неподправена индивидуалност. Впечатление правят естествените материали, поръчковите мебели, правилните форми и просторът в помещенията, подсилен от естествена светлина. Дизайн, комбиниращ в себе си многостилови решения, но и балансиран така, че да излъчва стил , удобство и красота.

Детайли
Квадратура 181.6м2
Локация София
Година 2015

Всекидневна

Решени в бяло и сиво, с изчистени линии и с допълнителни елементи от дърво в интериора, това помещение привлича вниманието с практичност и стил. Елегантната визия е допълнена от дизайнерски мебели, сред които тапицирани кресла в сивата гама с меки възглавнички и холова мека мебел в светъл тон. Присъствието на бялото е подсилено от гланцираните повърхности на мебелите, а подът, който е гранитогрес с ефект на дърво отваря площта и позволява сливането на естествената светлина с пространството. Атрактивни картини, модерни елементи и кристални декорации придават изисканост и неповторим стил в дома и подчертават съвременната му визия.

dizain na vsekidnevna sofiq, moderni i izchisteni linii
Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Кухня и трапезария

Кухнята е удобна и с изчистена визия. Тонирана е в светли тонове, посредством гланцирани мебели, а за гърба е използван сивият цвят, който внася дълбочина и отразява пространството. Ефектен детайл тук е специално обособеното място за вино, което внася иновативно присъствие. Плотът е от светло естествено дърво и предоставя отлично място за питие и отмора, а нежни LED луни в успоредни редове допринасят за деликатна атмосфера. За трапезарията е избрана бяла маса и тапицирани в тъмно сиво дизайнерски столове.

Мастър спалня

Спалнята е голяма и просторна, създадена с изключителен усет към естетиката. Представлява голямо помещение с естествен паркет, високи и окачени тавани, големи прозорци и изобилие от естествена светлина. Комбинацията от преливащи се сиви тоналности, гланцирани мебели, пищно легло и феерични завеси осигурява нивото на комфорт в тази интимна зона, като и придава премерен лукс и силно въздействие.

dizain na vsekidnevna sofiq, moderni i izchisteni linii