Проект

Апартамент в Прима Резиденс, София

Стилен дизайн на просторен тристаен апартамент в комплекс Прима Резиденс, съчетаващ естествен камък, златни елементи и елегантни текстури
Вътрешен Дизайн на апартамент в Лозенец

Функционално разпределение

Разположен в новопостроена луксозна сграда, този четиристаен апартамент се превърна в мечтания дом за нашите клиенти. В просторната дневна сепарирахме кухня, трапезария и кът за отдих, които същевременно обединихме чрез текстури и балансиращи се цветове. В двете детски спални заложихме на любимите цветове на малките на клиенти като се съобразихме и интегрирахме техните хобита в цялостния дизайн. За родителската спалня избрахме меки, натурални цветове за повече интимност и спокойствие.

Детайли
Квадратура 135.5м2
Локация София
Година 2019

Всекидневна, кухня и трапезария

Основното и най-голямо пространство в апартамента превърнахме в отворено помещение, чието функционално разпределение ясно очертава всяка една зона. Видимото взаимодействие между светлите ламперии и гранита емперадор хармонично контрастират с тъмните кухненски шкафове и ламперията, скриваща мокрото помещение. Златни елементи, в съчетание с бял мрамор, добавят необходимата нотка лукс.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Тъмна спалня

Мастър спалня

Родителската спалня е подчинена на светли цветове, хармонизиращи с натуралните текстури на белия мрамор и дървото, използвани в декоративната стена зад леглото, гардероба и тоалетката. Огледалната ламперия, криеща вратата към банята, естествено продължава в ламперия в меко бежово, допълващо цветовата гама в спалнята.

Детска спалня за момиче

Видимата цветова гама в тази спалня е обвързана изцяло с любимите цветове на нашата малка клиентка. Огледалните елементи, в съчетание с избрания от нас светъл цвят за корпусните мебели, придават повече простор на помещението, а меките тапицерии в наситено жълто са необходимия контраст, който идеално завършва цялостната визия на спалнята.

жълта спаня с корона
dizain na detska sofiq, moderni i izchisteni linii

Детска спалня за момче

В тази спалня открояващият се цвят е синьото – като голям футболен фен, малкия ни клиент пожела в интериора да присъста цвета на любимия му отбор. Футболната тематика претворихме по един екстравагантен начин – проектирахме окачен таван във формата на футболна топка. Дървената текстура и топлия сив цвят балансират ярките цветове.

Баня

За банята следвахме същия стил, изграден в останалите помещения. Белият мрамор и светлите шкафове се балансират от цветния акцент на мозайката.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София, мозайка в банята