Проект

Апартамент в Пловдив, Дунав

Стилен интериорен дизайн на апартамент в град Пловдив, намиращ се на булевард Дунав

Функционално разпределение

Елегантно приветстващо входно антре към класически семеен уют, състоящ се от основна спалня, детска спалня и две бани. Обединявайки всекидневната с трапезария и кухня, пространството създава чувство за простор, но и характерност на зоните поотделно.

Детайли
Квадратура 111.7м2
Локация Пловдив
Година 2017

Всекидневна с кухня и трапезария

Съчетавайки всекидневната и трапезарията в топли цветове и същевременно акцентирайки на черния цвят в кухнята, се формира очарователен баланс между помещенията, създавайки усещане за ефирност и уют. За постигането на повече комфорт е използван естествен паркет, чиято топлота допълва цялостното усещане.
Като основен акцент във всеобщата наситеност на преливащи топли цветове, се открояват огледалните повърхности на гланцирания черен плот и светлия гранит по пода на кухнята. В допълнение на това сме поставили огледал, което придава допълнителен ефект на дълбочина и визуално пространство.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
dizain na spalnq sofiq

Мастър спалня

Обособена с модерни акценти в допълнение, но същевременно запзвайки своя класически стил и изчистеност. Двойното легло със светла тапицерия и естественият паркет хармонично допълват усещането за интимен уют. Като акцент се разкриват двете основни стени, подбрани в синьо и златист цвят, а огледалните детайли на стената и гардероба подчертават елегантността на модернистичните щрихи в самия дизайн.

Детска спалня

Създаването на декора на детската стая е интересен процес, в който трябва да се хармонизират желанията на родителите и интересите на децата. Оптимизирайки това пространство в светли нюанси и необичайни цветови комбинации, ние създадохме една приветлива и уютна детска спалня, която отговаря на всички нужди на едно дете.
Като основен акцент тук се откроява таванът във форма на Мики Маус, чийто визуален и светлинен ефект внася екстравагантност сред изчистения стил на цялостния интериор. Следвайки своеобразната му линия, тапицирахме както леглата, заедно с таблата над тях, така и табуретките в син цвят. За максимална практичност оптимизирахме скрина и бюрата на децата в едно цяло, където стенните панели са огледални и перфектно съчетани с модернистичните детайли на гардероба. Практичният килим в светли тонове и естествен паркет допринасят за цялостния завършек на една комфортната и уютна атмосфера.

dizain na detska spalnq sofiq, moderni i izchisteni linii
sinq banq, dizain na banq sofiq

Баня

Съвременна атмосфера, носеща в себе си изчистеност и лукс. За покритието на двете стени, както и пода при душ кабината сме използвали синя мозайка като основен акцент. В съчетание с мрамора на останалата част от пода, се създава ясен контраст, който придава чувство на дълбочина. Огледалото с модерен дизайн в комбинация с изцяло изчистената остъклена душ кабина са перфектен завършек на тази интимна обстановка.