Проект

Апартамент в кв. Гоце Делчев

Уютен, топъл и стилен интериорен дизайн на апартамент в квартал Гоце Делчев, София.

Функционално разпределение

Дом, разположен на 56 кв.м. – пространството е скромно, но практично усвоено. Монохромни и изчистени решения, семпла визия и красиво модерно обзавеждане. Жилището е тонирано в земни цветове – нежни кремави и пастелни нюанси на бежово. Светлите тонове несъмнено придават специфична свежест и отварят визията, а достъпът на естествена светлина във всяка част е приоритет.

Детайли
Квадратура 56м2
Локация София
Година 2015

Всекидневна

В основната част са разположени хол, трапезария и кухня, обособени в общо пространство, където светлите нюанси оформят нежна и топла домашна атмосфера. Мебелите също са решени в светли тонове, което контрастира отлично на тъмния паркет и кухненската част. Специфична особеност са двойните тавани и нестандартните шкафовете с интересна конструкция. Срещу диваните като фокусна точка е изградена етанолова камина, което създава отлично място за релакс и усамотение.

interioren dizain, renoviran luksozen apartament, moderni i izchisteni linii
interioren dizain, renoviran luksozen apartament, moderni i izchisteni linii

Кухня и трапезария

Кухненската част е решена изцяло в красива дървена ламперия, която придава акцент, но и идеално се балансира с целостта. Практично подредена с частични детайли на показ и кухненски остров в средата, осигуряващ допълнително място за съхранение и работна площ. Мястото за хранене е интересно конструирано – трапезарната маса е от дърво, като се слива с плота и разчупва класическата визия, придавайки модернистичен вид. Интересно решение тук е кътчето край прозореца, което осигурява перфектно място за четене или просто за отмора, но и същевременно допълва домашния уют.