Проект

Апартамент в кв. Витоша, София

Елегантен и модерен маломерен тристаен апартамент, в който се съчетават уют и функционалност.
Project feature

Функционално разпределение

Въпреки че този апартамент е само 65кв.м² и с неправилна форма, успяхме да удовлетворим желанията на нашите клиенти. Осигурихме просторна всекидневна с камина, кухня с остров и основна спалня с гардеробно помещение към нея.

Детайли
Квадратура 76.5м2
Локация София
Година 2019

Всекидневна, кухня и трапезария

Оптимизирайки дневната, обособихме визуално и функционално пространства за кухня с кухненски остров, трапезария и дневен тракт. Основен акцент в помещението е секция в перлено бежово, в която разположихме биоетанолова камина. За да постигнем повече комфорт и топлота , заложихме на естествен паркет и завършихме линията на дневната зона с ламперия със скрита врата към основното спално помещение.
В контрастно отделената кухня избрахме тъмни цветове, които да не натрапват присъствието и. Чрез огледалните повърхности на тъмния гранит по пода, кухненските полуостров и плот, заедно с гланцираните кухненски шкафове, помещението визуално се разширява. Линията на кухненската зона се завършва от окачен таван в тъмен цвят.

Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна визия на интериор
Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна визия на интериор

Мастър спалня

Основната спалня следва същия стил на дневната – минималистичен, изчистен и елегантен. В нея разположихме двойно легло със светла тапицерия, контрастираща на по-тъмните стени в графит и меко сиво. Зад спалнята се намира гардеробно помещение в перлено бежово. Скритото диодно осветление в самия гардероб, остъклените вратички, както и огледалните елементи, спомагат за усещане за повече простор и светлина.

Баня

В банята заложихме на стил, носещ лукс и интимност. Използвахме гранит емперадор дарк, за да отделим визуално душ пространството от останалата част. Дървеният гранитогрес засилва топлотата и подчертава цялостната линия на визията в банята.

Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна визия на интериор
Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна визия на интериор

Гостна спалня

Водещият елемент в спалнята за гости е изцяло тапицираната табла над двойното легло, която визуално издължава пространството. В комбинация с огледалните елементи, както и гардероба в перлено бежово, успяхме да направим помещението по-просторно и светло. За по-интимна обстановка добавихме висящи лампи и аплици.