Проект

Апартамент във Варна

Една модерна градска визия с подчертани елегантност и финес, където основната идея се гради на прагматичност, функционалност и стил.

Функционално разпределение

 Разположен на 137кв.м. този дом разполага с хол, кухня, трапезария, две детски стаи, спалня, баня и тоалетна. Разчупен дизайн, отсечени форми, изчистени линии и модерно обзавеждане в комбинация от стил, цветове и естествени материали са част от предизвикателната визия на този красив апартамент.

Детайли
Квадратура 137м2
Локация Варна
Година 2016

Всекидневна

Очарователен хол, създаващ усещане за спокойствие и удобство. Във всекидневната всичко е премерено и ясно изразено, както цветовете, така и в разположението на пространството. Тук царят топлите и земните тонове, които са и обединяващ елемент в цялата къща. Тапициран в кафяво, диванът е една от основните характеристики в пространството, които добавят акцент. Внасянето на леки класически нокти като гипсови корнизи и красиви орнаменти, смекчават модерната нотка.

interiorno studio sofiq, moderni i izchisteni formi, vytreshen dizain, retro
interiorno studio sofiq, moderni i izchisteni formi, vytreshen dizain, retro

Кухня и трапезария

Кухнята в дома е П-образна, стилна и удобна. От нея същевременно струи съчетание на ретро очарование и доза модернизъм. Тонирана е в светли нюанси, а естествените материали – дърво и мрамор подсилват излъчването и, като придават допълнителна нежност и уют в тази част на жилището. Мястото за хранене е представено от тапицирани столове в сиви нюанси и маса от естествено дърво тъмен цвят. Разположена е до прозорци, където зад нежните завеси се разкрива красива гледка към града. Ефектен детайл тук са осветителните тела, които добавят закачливо присъствие в пространството.

Мастър спалня

Спалнята следва подбраната за целия апартамент тоналност, но с по-меки и нежни материи. Текстилна облицовка на стената зад пищното легло, лек мокет в по-тъмен нюанс, ефектни полилеи и красиви мебели в класически стил придават характерна изящност и уют в обстановката. Интересно решение е гардеробната част, която е визуално отделена посредством специално обособен скрин с място за сядане.

interiorno studio sofiq, moderni i izchisteni formi, vytreshen dizain
interiorno studio sofiq, moderni i izchisteni formi, vytreshen dizain

Детска спалня

Детската стая е нежна и балансирана, съчетаваща практично обзавеждане и красив декор. За основен цвят сме избрали пепел от рози, който създава изразителен контраст и пресъздава усещането за приказен интериор. Разположили сме легло с нисък удобен матрак, рафтове за книги и играчки, гардероб, както и бюро с място за сядане. Пример за елегантна момичешка стая, където пространството е максимално усвоено и осигурява необходимото удобство за всяко дете.