Проект

Апартамент в Созопол

Минималистичен апартамент в град Созопол с подчертана индивидуалност и ярък контраст.
Минималистичен интериорен дизайн

Апартамент в Созопол

Апартамент в Созопол

Функционално разпределение

Дизайн на тристаен апартамент, предлагащ многостранни и уникални решения. Включва мастър спалня със самостоятелна баня, гостна спалня и гостна баня, както и всекидневна с кухня и трапезария, като основната идея в него е минимализъм с изчистени цветове, материали и текстури. Всяка стая в апартамента има уникален творчески подход и ярка индивидуалност, а изразителността на интериора се добавя от играта на контрасти.

Детайли
Квадратура 93м2
Локация Созопол
Година 2022

Всекидневна

Дизайнът на всекидневната не само може да се похвали с естетически и спокоен домашен интериор, но и творческо сливане на изкуство и функционалност. Интересният архитектурен план предразполага за иновативни решения като огледални колони, които издигат привлекателността на дома и създават усещане за дълбочина.

Всекидневна в Созопол
Кухня и трапезария

Кухня и трапезария

За да се създаде чувство за топлина е изградената модерна камина, която носи уютен и приветлив дух. Трапезарията е разположена до прозореца, където богата естествена светлина прониква вътре и позволява релаксираща гледка към природата да изглежда като част от интериорната декорация.

Мастър спалня

Обляна в приглушени нюанси тази спалня е тонирана в кафяво, графитено сиво и бежово. Естествени материали като дърво са използвани, за да създадат атмосфера на топлина и хармония. Декорът й е оформен със съвременни мебели, чудесно комбинирани с ярки акценти.

Дизайн на спалня
Минималистична баня

Мастър баня

Мастър банята има сдържана концепция с интересна модерна привлекателност. Монохроматичният дизайн й придава чист, свеж и елегантен вид. Изглежда стилно с бялото на фон, докато линиите и шарките от камъка се открояват, заедно с акцентните й елементи. Специфична особеност тук е душ пространството, което е превърнато в парна баня с пейка от тъмна мозайка. За тази цел в спалнята е инсталиран парогенератор, скрит в конструкцията от гипс картон.

Гостна спалня

Естетически приятна атмосфера, която дава приоритет на функцията пред формата. Изчистени линии, минималистични повърхности и елегантна симетрия. Смесицата от палитра и контрастни елементи работи ефективно като отвлича вниманието от размера. Нейният характер на топлина се задълбочава с включването на естествено дърво и скрито осветление.

Гостна спалня
Интериор на малка баня

Гостна баня

Тази красива малка баня е невероятно проектирана. Отлична симбиоза между семпло и елегантно, и идеална комбинация от черно и сиво. Текстурите са комбинирани до съвършенство на контраста. Облицованите с Терацо стени и под добавят големина към пространството, контрастирайки перфектно с акцентните аксесоари и черната стена при душ кабината. Дизайн, потапящ в релаксация.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София

Апартамент в кв. Студентски град, София

чертеж архитектурен, разпределение

Функционално разпределение

Изискан интериор на тристаен апартамент с модерен и уютен вид. Интересно разположени на разчупените форми на помещението са холът, кухнята и трапезарията, а в останалите зони са разпределени две просторни спални, баня и тоалетна. Умело съчетание на тъмни нюанси, естествени материи и изтънчени детайли, подсилващи индивидуалността и чара на жилището.

Детайли
Квадратура 95м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Въпреки нестандартните си форми сме изградили красив и просторен хол, с много внимание към детайла и разумно разпределение на функцоналните зони. Изключителна игра на цветови решения и материали, с няколко черни щрихи, и стени, нежно декорирани с декоративни фризове. Меката мебел е подбрана в сивата гама, а светлината, навлизаща от големите прозорци само подсилва ефекта на тази цветова схема. Кухнята е семпла, но изключително практична. Светъл гранитогрес, вградени уреди и шкафове без обков обрисуват чара на тази зона, а големият плот създава допълнително пространство за работа и питие.
В специален кът от всекидневната сме разположили трапезарната маса, а около нея, отново решени в сиво, сме разположили удобни кресла с меки тапицерии. Специално изградена етанолова камина създава задушевна атмосфера и подсилва домашния уют.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София
Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce

Мастър спалня

Спалнята, макар и компактна, е преобразена в стилна и очарователна стая за усамотение. Нежни цветове, чудесно балансирани с естествения под и тъмно кафявата тапицерия на леглото, и изящните детайли са само малко допълнение към живописния й образ.

Детска спалня

Детската стая е създадена с много въображение. Атмсферата в нея носи усещане за спокойствие и сигурност. Интересно впечатление прави подборът на цветове, където по-ярките акценти ранообразяват палитрата и я правят по-закачлива. Удобни легла, със изцяло тапицирани над тях стени, специално изградено поръчково бюро за детските принадлежности и изобилието от огледала са само част от уютното излъчване на тази стая.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, окачен таван със светещ елемент
Красив дизайн на баня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, съчетаване на черен и бял камък

Баня

Банята е елегантна и изчистена. Комбинацията от светъл и тъмен гранитогрес, в съчетание със стъкло й придават изикан вид, а правите форми и изчистени линии съдават усещане за подреденост. Приглушената светлина подсилва чувство на уединение в тази интимна зона.

Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Миноти, Minotti

Къща във Вашингтон, САЩ

Функционално разпределение

Класа и естетика излъчва всеки милиметър на тази къща, разположена на 480м2 . Всяка стая е съставена от внимателно подбрани елементи от висок клас, с плюшени меки мебели и дизайнерски светлинни решения. Изискана палитра от сиво, черно, бежаво и златни елементи рисува плавна цветова история на първия етаж, която се простира от входно антре, дневна зона и лъскавия дизайн на трапезарията и кухнята. На втория етаж откриваме декора на две зашеметяващи спални, три бани и детска стая.

Детайли
Квадратура 480м2
Локация Вашингтон
Година 2019

Всекидневна

Откритата и ефирна луксозна всекидневна е ансамбъл от дизайнерски елементи, събрани в една успокояваша цветова палитра с пълен финес. Модерният дизайн на хола съчетава ергономичност и функционалност на мебелите. В центъра е разположен кадифен диван с декоративни възглавници за допълнение, подчертан с удобна странична масичка от тъмно дърво. Зад него откриваме стелажна схема, съдържаща експозиция на любими книги и колекции. Искрящи пламъци от камината безспорно привличат вниманието и създават визуален контраст, поставяйки акцент върху безкрайната елегантност и придавайки на стаята усещане за тишина и уют в къщата.

Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Миноти, Minotti
Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн

Кухня

На по-горното ниво се намира елегантна кухня с остров за хранене. Тя е красива комбинация от монохромни цветове, с модерен и високотехнологичен интериор. Подовите настилки се променят тук, за да отбележат преход към предназначението – шевроните от светло дърво отстъпват пред изящния и красив светъл гранитогрес. Прави линии, изчистени форми и лъскави повърхности, балансирани от меката мебел формират шикозния образ на това пространство.

Трапезария

Лъскав коридор от МДФ в различни нюанси на сивото, се простира по дължината на кухнята и ни отвежда в специално обособената зона за хранене. В тази модерна трапезария всеки детайл е внимателно подбран и се съчетава перфектно. Дизайнерски полилей, модерна картина на изкуството и кадифена тапицерия перфектно допълват останалата част на естетиката. Характеризираща се с лъскави повърхности, прости тела и минималистичен декор, тази стая без усилие изгражда луксозен и внушителен съвременен стил.

Вътрешен дизайн на къщи, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Мастър спалня

Великолепният интериор на спалнята съчетава комфорт с отлично творчество. Тази интимна зона е доминирана от топли тонове и семпъл микс от модерни мебели и фини детайли. Практично обособена със собствено гардеробно помещение и баня, тази спалня е също толкова изтънчена, колкото и привлекателна. Ламперия от МДФ в нежна палитра формира основата на схемата, а вградената камина внася неповторимо чувство за уединение.

Детска спалня

Творчески облик с индивидуален дизайн, предназначена за момче тинейджър –  любител на музиката – тази стая представлява отражение на неговата личност и вдъхновение в живота. Трансформирана по възможно най-продуктивен и удобен начин – със стилно легло в зелена тапицерия, функционално бюро, креативен стелаж и декоративни елементи, стаята е украсена със страхотен стил, пресъздаващ приключенски дух и настроение.

Детска спалня, Проектиране на Мебели, Интериорен дизайн, вътрешен дизайн
Хоум офис, интериорно проектиране, Вътрешен дизайн на къщи

Кабинет

Страхотният дизайн на този домашен офис предлага значителна възможност да се съчетаят професионалните и интимни моменти от живота в стая, която осигурява достатъчно фокус и мисъл. Модернистичната концепция и цветова палитра от бежаво, насищаща дизайнерската схема, пресъздават уютната атмосфера на това работно пространство. Елегантната конфигурация от кадифена мека мебел, практично бюро и декоративни елементи внасят характер в пространството и го превръщат в стилно професионално убежище.

вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент

Апартамент в кв. Дървеница, София

чертеж на малък апартамент

Функционално разпределение

Семло подбраната селекция от мебели и палитра от цветове правят елегантния интериор на този дом да изглежда толкова привлекателен. Въпреки малката си квадратура е постигнато най-функционалното и балансирано оформление на интериорния дизайн, създавайки спокойствие и уют.

Детайли
Квадратура 46м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Във всекидневната са вместени кухнята и малка трапезария. Подбрана е в светлите нюанси на сивия цвят, който служи като неутрален фон, комбиниран с масленозелени акценти при меката мебел и декоративни аксесоари. Подът, който е естествен паркет тип „Шеврон“ също внася допълнителен акцент, придавайки топлина на помещението. Такива комбинации визуално учеличават малките пространства и стаите изглеждат по-светли и ефирни.

Компактна, но практична, тази малка кухня разполага с всичко необходимо да отговори на ежедневните нужди. В нея са заложени нужните електоуреди за всяко домакинство – пералня и миялна машина, фурна с котлони, хладилник, както и бойлер. Изработена е от МДФ мат в светъл цвят, подчертан с черен плот, и масленозелени шкафове с пълна височина. Бял мрамор на пода и стената обогатява текстурата и докосването на пространството.

вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент
вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент

Спалня

За спалнята отново е предпочетен тъмен интериор, където основният цвят е масленозелено. Подът е от естествено дърво и подсилва уюта с топъл нюанс на бежавото. Стената зад леглото е облицована с ламперия от МДФ и тапицирана табла в сиво, а красиви картини със златни акценти внасят допълнителен чар към атмосферата. Гардеробът е с плъзгащи се врати, където огледалата придават допълнителна дълбочина в това малко пространство, правейки го по-просторно и приветливо.

Баня

Обзавеждането на баня в черно и бяло е неотминаваща тенденция. Тук имаме влагоустойчив МДФ шкаф в бяло и редуване на светъл и тъмен мрамор – тази семпла цветова комбинация се е доказала като вечна, универсална и подходяща за почти всеки вкус. Изградили сме конструкция от гипсокартон зад шкафа на умивалника, в който е разположен отваряем шкаф, непосредствено зад огледалото.

вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент
Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент

Апартамент в кв.Бояна, София

чертеж архитектурен, разпределение

Функционално разпределение

Тристаен апартамент, в който се фокусирахме върху създаването на спокойна и елегантна среда, изпълнена със светли и функционални пространства. Създадохме просторна дневна и трапезария, с кухня и остров, като комбинирахме няколко вида повърхности. Жилището разполага с две спални, тоалетна и баня, входно антре, където сме изградили вградени гардероби с вътрешно осветление за повече удобство и практичност.

Детайли
Квадратура 73м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна и трапезария

Превръщайки всекидневната с трапезарията и кухнята в цялост, се създава чувство за повече пространственост, което подсилва внушителността и изяществото на цялостния проект. Представен по съвременен начин, с много внимание към детайлите и прилежно подбрана композиция от палитра цветове.
Като основни акценти във всекидневната се забелязва TV шкафа, чийто ефект е подсилен със сиво тонирано огледало, както и самият телевизор над него, който е с въртящ се механизъм на 360° за повече удобство в цялостното помещение.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент
Дизайн на елегантна дневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, розова дневна, изчистена кухня

Кухня

Следвайки линията на дизайна, зад телевизора облицовахме стената с ламперия с камък бианко карара и МДФ редуващи се плоскости, която придава една деликатна изтънченост. За пода е използван естествен камък светъл мрамор, който с интересни детайли се преплита с този на кухнята – имперадор дарк, като по този начин придава лек визуален контраст в обстановката. Интересен акцент тук са островът и плотът, които са облицовани с грес керамични плочи, издържащи на температура до 1500° – абсолютно подходящи и практични за всяка кухня.
.

Мастър спалня

Следвайки основния стил, спалнята запазва харизмата на елегантността и лукса на цялостния дизайн. Разполагаща с двойно легло с тапицерия в опушено розово, контрастираща на по-светлите тонове на стените, нежно обогатени с декоративни фризове. Разположили сме два гардероба от двете страни и шкаф от МДФ с вграден телевизор, чиято дълбочина позволява пространството да бъде максимално практично без да се създава дискомфорт при преминаване между леглото и корпусната мебел. Интересен детайл тук е тоалетката, която придава един изискан завършек на интериора. За пода е използван трислоен паркет дъб, който идеално контрастира с цялостната игра на цветове.

Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Гостна спалня

Изчистена по отношение на цветовете, тази спалня въплъщава баланса между елегантност и комфорт. Огледалните елементи в комбинация с естествената светлина създават едно визуално разширение, което подсилва спокойната й същност, правейки я по-приветлива и просторна.

Баня

Индивидуален стил на лукс, който перфектно се вписва в целостта. Изцяло визуално отделено е душ пространството, където сме използвали емперадор дарк, а основен детайл е деликатно изградения шкаф, контрастиращ на тъмния цвят. За останалата част сме избрали бианко карара, който подсилва модернистичното докосване в цялостната визия.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София
Контрастна кухня, Синя стена, вътрешен дизайн, интериорно проектиране

Къща в Златоград

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София

Функционално разпределение

Външният и вътрешният дизайн на тази уютна и модерна къща е въплъщение на елегантна изтънченост, с уникално проектиран архитектурен дизайн, смели цветови решения и отнощение към детайла. Къщата разполага с входно предверие, хол с трапезария и кухня, две спани, баня и тоалетна. Прекрасен пример за съвременен семеен дом, чиито привлекателност почти всеки ще намери за неустоима.

Детайли
Квадратура 332м2
Локация Златоград
Година 2018

Входно предверие

Входното предверие е ключово пространство във всяка къща. Това е мястото, което прави най-важно първо впечатление на всеки гост, и първото нещо, което виждате, когато се върнете у дома. Като ясна фокусна точка сме поставили красива тапицирана табуретка и черен шкаф, които носят със себе си аспект на функционалност, както и естетическа привлекателност. Черен гардероб със златни детайли, и бял и златист гранитогрес с мраморен ефект перфектно се съчетават с тюркоазеното синьо на стената. Визията е заършена с дизайнерско огледало с геометрични форми и красиво произведение на изкуството.

Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Тъмна спалня
Контрастна кухня, Синя стена, вътрешен дизайн, интериорно проектиране

Всекидневна, кухня и трапезария

Към дизайна на хола сме подходили с чувство на изобретателност и стил. Интериорната схема е решена в нюанси на сивото, съчетана с акценти в аксесоарите и аранжировката. Проектирахме всички мебели и меки мебели по поръчка, за да подчертаем усещането за лукс, което излъчва цялото пространство. Масивен диван с кадифена тапицерия, декориран със сатенирани възглавници, дизайнерска масичка за кафе и удобни кресла създават основата на стаята. Плътни завеси в синьо се простират по цялата дължина на големите прозорци, които разкриват живописната гледка към града. Интериорът е елегантен и изискан, с приветлива аура.
Кухнята и трапезарията се естествено слети във всекидневното помещение. Масивна маса за хранене в бяло, с осем синьо тапицирани стола около нея капсулират хармонията и баланса в тази част на пространството. Златисти висящи лампи и абстрактни произведения на изкуството ободряват сетивата, създавайки приятна естетика и креативно излъчване.
Черно-белите кухни са тренд, който никога не излиза от мода поради своята вечна красота. В този проект се фокусирахме върху простотата, функционалността и елегантните линии. Ефектът на бял мрамор създава огледален блясък, който придава свежест и читота, перфектно балансиран с черните шкафове и инокса. На централното място е позициониран многофункционален плот с модерен дизайн, който подчертава съвременна атмосфера.

Мастър спалня

С изключителни нюанси, текстури и форми този дизайн на спалня не само продава характер на вашето лично пространство, но и отразяват емоция чрез отличителен стил. Смелите цветови решения като червено и златно носят лека екстравагантност и царственост, напълно подходящи за една класическа луксозна спалня. Декорът на спалнята е богато украсен с елементи и детайли в златно, които осигуряат фин блясък и подчертават специфичната характеристика на стаята.

Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Тъмна спалня
Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Интериорен Дизайн София

Гостна спалня

За гостната спалня избрахме цветова палитра от сиво и кремаво, черни акценти при мебелите и отличителна стена от тюркоазено синьо. Обзавеждането е деликатно и обрано – легло, облечено в мека тапицерия, семпли нощни шкафчета с лампи от двете страни, гланциран гардероб и бюро. Двете картини и кръглото огледало от бронз, центрирано върху стената над леглото, добавят акцент към тази семпла елегантност. Комбинация от класически и съвременен стил, създаваща уютно домашно усещане.

Основна баня

Луксозното и изискано усещане на цялостния дизайн се разпростира и в основната баня. Белите повърхности с мраморен ефект са стилно съпоставени със синята мозайка, акцент върху безкрайната елеганстност на вечната бяла баня. Душ кабината е просторна и с големи размери, отделена посредством стъклена врата. При шкафа откриваме двойни мивки с две отделни огледала, чиято симетрия изглежда великолепно.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Интериорен Дизайн София
Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства

Интериорен дизайн на офис в Пловдив

чертеж, Вътрешен дизайн на къщи, Архитектурен дизайн

Функционално разпределение

Интериорен дизайн на офис в Пловдив, идеята е да се създаде многофункционално, модерно и изчистено работно място.

Детайли
Квадратура 142м2
Локация Пловдив
Година 2015

Работни места

Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства
Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства

Релакс зона

Директорски кът

Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства