Проект

Офис Betelgeus в Божурище

Модерен интериорен дизайн на офис в Божурище - с функционално open-space помещение, луксозни конферентни зали и кът за релакс.
дизайн на офис пространство, Интериорен Дизайн София, Естесвено дърво в офис дизайна

Офис Betelgeus в Божурище

Функционално разпределение

Проектът за този офис, разположен на две нива, е изработен в съответствие със съвременни тенденции, изключителен вкус и предпочитание на клиента. Дизайн в такъв модерен стил с ефектни, оригинални решения подчертава успеха и авторитета на една компания. С привидна простота на интериора той излъчва красота, елегантност и престиж.

Детайли
Квадратура 400м2
Локация Божурище
Година 2021

Рецепция

Рецепцията е стилна, лаконична и максимално удобна. Организацията на пространството осигурява комфорт, функционалност и ергономичност. Комбинацията от сиво и черно, подчертани с дървени акценти, й придава монохроматично модерно усещане, което доставя естетическо удоволствие с нотка на великолепие и елегантност.

дизайн на офис пространство, Интериорен Дизайн София, Естесвено дърво в офис дизайна
дизайн на офис пространство, Интериорен Дизайн София, Естесвено дърво в офис дизайна

Open space работно помещение

На първо ниво са разположени входно пространство с рецепция към офиса, а на второ ниво се намира самият офис, който включва отворено работно помещение, две конферетни зали и два кабинета. Помещенията са подредени в съответствие с корпоративната концепция. Основното дизайнерско решение е хармоничното оформление и организирането на свободно работно пространство с правилно разположение на работните места, оптимално разпределение на функционалните зони, уютно място за почивка и такова за обяд, със специално обособена за съответните нужди малка кухня с мивка и миялна.

В офисния пейзаж, където грациозно отеква красива панорамна гледка, всички маси са подредени в особен ред, под различен ъгъл една спрямо друга, образувайки работни зони с различни размери и конфигурации. Дизайнът на мебелите е стилен и семпъл, удобен за използване и идеален за дълъг период на работа. В този творчески „хаос“ се крие ясен ред, основан на подробно проучване на взаимоотношенията между различните отдели и индивиди. Ситуацията в офиса на такъв план води до обмен на мнения и комуникация.

Конферентна зала

 В този проект има отделени две конферентни зали и два кабинета за срещи и преговори. Поради използването на прегради от матирано стъкло вместо стени, тези стаи имат ефективна звукоизолация.
Минимализъм в декора, кокетна композиция от живи растения и комбинация от различни естествени материали и текстури с дървен акцент настройват към усещането за топлина. Красиво, просторно и чудесно оформление, където чрез призмата на идеите можете да почувствате комфорта навсякъде.

дизайн на офис пространство, Интериорен Дизайн София, Естесвено дърво в офис дизайна
Дизайн на елегантен офис, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Nova luce

Вътрешен Дизайн на Офис в Комплекс ЕСТЕ, София | MOOD

чертеж на офис, Вътрешен дизайн на къщи, Архитектурен дизайн

Функционално разпределение

Идеята за този офис е да създадем една комфортна и функционална работна среда, в която луксът и стабилността на компанията да присъстват във всеки детайл от интериора.
Заданието от клиента е да няма йерархия между служителите, за да се създаде усещането в тях, че са по-скоро партньори в бизнеса, отколкото служители. Всяко работно място е така подредено, че всеки да има своето лично пространство, давайки му възможност за усамотение и в същото време усещането, че е част от екипа. Единствено собственикът на компанията има личен кабинет, което от своя страна ясно го дефинира като лидер. Луксозен, модерен и изчистен интериорен дизайн, който да бъде актуален дори и след пет години.

Детайли
Квадратура 120м2
Локация София
Година 2014

Рецепция

Решението бе да създадем голямо отворено пространство, сливайки помещението за служителите с входа и рецепцията, усвоявайки логичен преход до останалите отделни помещения. При входа има кът за изчакване и рецепция, преградена в задната си част със стъклен панел отворен от двете си страни, позволявайки лесен достъп до останалите помещения. Стъклена врата от пода до тавана при рецепцията е входът към кабинета на собственика. Идеята е, че всеки посетител е „Добре дошъл“, посрещнат при рецепцията, но в същото време не може да продължи без да бъде поканен. По този начин посетители като доставчици и др, остават само при входа, докато клиентите биват посрещнати и настанени подобаващо, оставяйки в тях чувството, че са специални.

Дизайн на елегантен офис, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Дизайн на елегантен офис, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Отворено пространство за служители

Въпреки че помещението е отворено, стъклената преграда зад рецепцията смислово го разделя, без да е необходимо да се затваря със стени и врати. В него се помещават седем работни места за служителите, работно място за рецепциониста, както и кът за неформални срещи. Ламперия със скрити шкафове обособява подхода към заседателната зала, тоалетната и кухнята. Вратата на тоалетната е напълно скрита в нея, докато тази на кухнята е стъклена, от пода до тавана, следвайки линията на конструкцията тя дава вид на логично продължение. Колона, почти в центъра на помещението, е скрита в елегантен и удобен шкаф със скрито диодно осветление, продължаващ по цялата й височина, по този начин колоната става напълно невидима. Стената в дъното на помещението е решена с луксозна библиотека от край до край, съставена от подсветнати рафтове, без страници, захванати за гърба на стената.

Заседателна зала

В заседателната зала фокусът е върху масивна, стилна маса в центъра на помещението, позволяваща настаняването на до десет души. Едната стена е решена в акцентиращ цвят, повтарящ се из целия офис. Логото на компанията е позиционирано на нея. Стремежът ни с такъв тип проекти е основната концепция за вътрешна архитектура да присъства във всяко помещение, използваните материали цветове и форми да се повтарят смислово в отделните зони за постигането на изтънчен и усъвършенстван интериорен дизайн, който да впечатлява!

Дизайн на елегантен офис, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства

Интериорен дизайн на офис в Пловдив

чертеж, Вътрешен дизайн на къщи, Архитектурен дизайн

Функционално разпределение

Интериорен дизайн на офис в Пловдив, идеята е да се създаде многофункционално, модерно и изчистено работно място.

Детайли
Квадратура 142м2
Локация Пловдив
Година 2015

Работни места

Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства
Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства

Релакс зона

Директорски кът

Офис, Интериорен дизайн на офис, обществени пространства