Проект

Вила край София

Модерна вила край София с елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност, обединяващ антични елементи заедно със съвременни идеи.
Елегантен дизайн на всекидневна, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Съчетание на камък

Вила край София

Функционално разпределение

Модерна вила край София с елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност, обединяващ антични елементи заедно със съвременни идеи.

Детайли
Квадратура 200м2
Локация София
Година 2020

Входно преддверие

Входното преддверие е просторно, с бели стени и топли мраморни плочи. Златните детайли и античните фризове оформят представително и същевременно уютно помещение. Осветителните тела са еднотипни на територията на цялата къща – полилеите осигуряват основното осветление , докато аплиците предоставят възможност за повече уют и интимна обстановка.

Елегантен дизайн на всекидневна, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Съчетание на камък
Елегантен дизайн на всекидневна, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Съчетание на камък

Всекидневна

Тази луксозна съвременна къща е разделена на няколко сегмента. В основният от тях се намира главната жилищна площ – хол , трапезария и  кухненска част. Основният тон в къщата е белият. Този цвят е израз на свежест и чистота. Фрагменти от античността присъстват в интериорния дизайн, но модерната мека мебел и удобните кресла  са модернистичният полъх в обстановката на всекидневната. Обзаведена е минималистично, а кръглата  подредбата прави пространството просторно и уголемено. Това се подсилва и от голямото количество естествена светлина, което навлиза през пълното остъкляване към вътрешния двор.

Кухня и трапезария

Естествения паркет във форма на рибена кост, позициониран в средата на помещението, обособява трапезарията и подчертава комфорта и стилната визия. Съчетава се топлината на дървесината с красотата на студения мрамор .Съвременната мраморна маса и интересните осветителни тела над нея спират вниманието ни в тази част на пространството. Трапезарията прелива в кухненска част и визуално е разделена от изискан, мултифункционален барплот. Тук може, както да се готви, така и да се сервира храна за цялото семейство. Кухнята е красива, решена в матово черен МДФ, топъл мрамор и стъкло. Тъмният цвят контрастира с белотата на помещението и обособява пространството още по-добре.

Елегантен дизайн на всекидневна, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Съчетание на камък

Спалня

Спалнята е значително по-топла от всекидневната. Топлината на дървото и златните елементи придават стил и подобряват уюта. Избрахме осветление, с което може да се постигне по-интимна и романтична обстановка.

Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна визия на интериор

Апартамент в Прима Резиденс, София

Вътрешен Дизайн на апартамент в Лозенец

Функционално разпределение

Разположен в новопостроена луксозна сграда, този четиристаен апартамент се превърна в мечтания дом за нашите клиенти. В просторната дневна сепарирахме кухня, трапезария и кът за отдих, които същевременно обединихме чрез текстури и балансиращи се цветове. В двете детски спални заложихме на любимите цветове на малките на клиенти като се съобразихме и интегрирахме техните хобита в цялостния дизайн. За родителската спалня избрахме меки, натурални цветове за повече интимност и спокойствие.

Детайли
Квадратура 135.5м2
Локация София
Година 2019

Всекидневна, кухня и трапезария

Основното и най-голямо пространство в апартамента превърнахме в отворено помещение, чието функционално разпределение ясно очертава всяка една зона. Видимото взаимодействие между светлите ламперии и гранита емперадор хармонично контрастират с тъмните кухненски шкафове и ламперията, скриваща мокрото помещение. Златни елементи, в съчетание с бял мрамор, добавят необходимата нотка лукс.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Тъмна спалня

Мастър спалня

Родителската спалня е подчинена на светли цветове, хармонизиращи с натуралните текстури на белия мрамор и дървото, използвани в декоративната стена зад леглото, гардероба и тоалетката. Огледалната ламперия, криеща вратата към банята, естествено продължава в ламперия в меко бежово, допълващо цветовата гама в спалнята.

Детска спалня за момиче

Видимата цветова гама в тази спалня е обвързана изцяло с любимите цветове на нашата малка клиентка. Огледалните елементи, в съчетание с избрания от нас светъл цвят за корпусните мебели, придават повече простор на помещението, а меките тапицерии в наситено жълто са необходимия контраст, който идеално завършва цялостната визия на спалнята.

жълта спаня с корона
dizain na detska sofiq, moderni i izchisteni linii

Детска спалня за момче

В тази спалня открояващият се цвят е синьото – като голям футболен фен, малкия ни клиент пожела в интериора да присъста цвета на любимия му отбор. Футболната тематика претворихме по един екстравагантен начин – проектирахме окачен таван във формата на футболна топка. Дървената текстура и топлия сив цвят балансират ярките цветове.

Баня

За банята следвахме същия стил, изграден в останалите помещения. Белият мрамор и светлите шкафове се балансират от цветния акцент на мозайката.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София, мозайка в банята