Проект

Апартамент в Созопол

Минималистичен апартамент в град Созопол с подчертана индивидуалност и ярък контраст.
Минималистичен интериорен дизайн

Апартамент в Созопол

Апартамент в Созопол

Функционално разпределение

Дизайн на тристаен апартамент, предлагащ многостранни и уникални решения. Включва мастър спалня със самостоятелна баня, гостна спалня и гостна баня, както и всекидневна с кухня и трапезария, като основната идея в него е минимализъм с изчистени цветове, материали и текстури. Всяка стая в апартамента има уникален творчески подход и ярка индивидуалност, а изразителността на интериора се добавя от играта на контрасти.

Детайли
Квадратура 93м2
Локация Созопол
Година 2022

Всекидневна

Дизайнът на всекидневната не само може да се похвали с естетически и спокоен домашен интериор, но и творческо сливане на изкуство и функционалност. Интересният архитектурен план предразполага за иновативни решения като огледални колони, които издигат привлекателността на дома и създават усещане за дълбочина.

Всекидневна в Созопол
Кухня и трапезария

Кухня и трапезария

За да се създаде чувство за топлина е изградената модерна камина, която носи уютен и приветлив дух. Трапезарията е разположена до прозореца, където богата естествена светлина прониква вътре и позволява релаксираща гледка към природата да изглежда като част от интериорната декорация.

Мастър спалня

Обляна в приглушени нюанси тази спалня е тонирана в кафяво, графитено сиво и бежово. Естествени материали като дърво са използвани, за да създадат атмосфера на топлина и хармония. Декорът й е оформен със съвременни мебели, чудесно комбинирани с ярки акценти.

Дизайн на спалня
Минималистична баня

Мастър баня

Мастър банята има сдържана концепция с интересна модерна привлекателност. Монохроматичният дизайн й придава чист, свеж и елегантен вид. Изглежда стилно с бялото на фон, докато линиите и шарките от камъка се открояват, заедно с акцентните й елементи. Специфична особеност тук е душ пространството, което е превърнато в парна баня с пейка от тъмна мозайка. За тази цел в спалнята е инсталиран парогенератор, скрит в конструкцията от гипс картон.

Гостна спалня

Естетически приятна атмосфера, която дава приоритет на функцията пред формата. Изчистени линии, минималистични повърхности и елегантна симетрия. Смесицата от палитра и контрастни елементи работи ефективно като отвлича вниманието от размера. Нейният характер на топлина се задълбочава с включването на естествено дърво и скрито осветление.

Гостна спалня
Интериор на малка баня

Гостна баня

Тази красива малка баня е невероятно проектирана. Отлична симбиоза между семпло и елегантно, и идеална комбинация от черно и сиво. Текстурите са комбинирани до съвършенство на контраста. Облицованите с Терацо стени и под добавят големина към пространството, контрастирайки перфектно с акцентните аксесоари и черната стена при душ кабината. Дизайн, потапящ в релаксация.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София

Апартамент в кв. Студентски град, София

чертеж архитектурен, разпределение

Функционално разпределение

Изискан интериор на тристаен апартамент с модерен и уютен вид. Интересно разположени на разчупените форми на помещението са холът, кухнята и трапезарията, а в останалите зони са разпределени две просторни спални, баня и тоалетна. Умело съчетание на тъмни нюанси, естествени материи и изтънчени детайли, подсилващи индивидуалността и чара на жилището.

Детайли
Квадратура 95м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Въпреки нестандартните си форми сме изградили красив и просторен хол, с много внимание към детайла и разумно разпределение на функцоналните зони. Изключителна игра на цветови решения и материали, с няколко черни щрихи, и стени, нежно декорирани с декоративни фризове. Меката мебел е подбрана в сивата гама, а светлината, навлизаща от големите прозорци само подсилва ефекта на тази цветова схема. Кухнята е семпла, но изключително практична. Светъл гранитогрес, вградени уреди и шкафове без обков обрисуват чара на тази зона, а големият плот създава допълнително пространство за работа и питие.
В специален кът от всекидневната сме разположили трапезарната маса, а около нея, отново решени в сиво, сме разположили удобни кресла с меки тапицерии. Специално изградена етанолова камина създава задушевна атмосфера и подсилва домашния уют.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София
Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce

Мастър спалня

Спалнята, макар и компактна, е преобразена в стилна и очарователна стая за усамотение. Нежни цветове, чудесно балансирани с естествения под и тъмно кафявата тапицерия на леглото, и изящните детайли са само малко допълнение към живописния й образ.

Детска спалня

Детската стая е създадена с много въображение. Атмсферата в нея носи усещане за спокойствие и сигурност. Интересно впечатление прави подборът на цветове, където по-ярките акценти ранообразяват палитрата и я правят по-закачлива. Удобни легла, със изцяло тапицирани над тях стени, специално изградено поръчково бюро за детските принадлежности и изобилието от огледала са само част от уютното излъчване на тази стая.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, окачен таван със светещ елемент
Красив дизайн на баня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, съчетаване на черен и бял камък

Баня

Банята е елегантна и изчистена. Комбинацията от светъл и тъмен гранитогрес, в съчетание със стъкло й придават изикан вид, а правите форми и изчистени линии съдават усещане за подреденост. Приглушената светлина подсилва чувство на уединение в тази интимна зона.

Изчистен дизайн на апартамент, дървесен материал в дома

Апартамент във Велико Търново

чертеж на къщи, Вътрешен дизайн на къщи, Архитектурен дизайн

Функционално разпределение

Тристаен апартамент, разположен на 146 м² –  с дневна, кухня и трапезария, две спални, гардеробно помещение, мастър баня и гостна баня. Представени пространства със смела и уникална идентичност, даващи усещане за хармония и спокойствие.

Детайли
Квадратура 146м2
Локация Велико Търново
Година 2020

Всекидневна и трапезария

Всекидневната е смесица от прости форми и текстури, с модерни акценти. Тя интегрира отворена трапезария като отговаря на нуждите на семейните дейности, но и позволява гъвкаво превключване на функциите. Избрахме деликатно обзавеждане на фона на нежна палитра от сиво, земни нюанси и дърво. Френски прозорец, успореден на масата за хранене, внася външна слънчева светлина като по този начин създава обширен пространствен ефект.

Изчистен дизайн на апартамент, дървесен материал в дома, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Изчистен дизайн на апартамент, дървесен материал в дома, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Кухня

При кухнята проявихме креативност като изградихме стена с нестандартна форма, по чиято форма следва и кухненският остров. Целта беше да се създаде хармонично, безпроблемно усещане чрез използването на нежни извивки и изящно балансирани пропорции и текстури, в съчетание с дърво и гранитогрес.

Мастър спалня

Със смес от текстури и цветове, това е един красив декор със съвременен и модерен стил. Съчетани са различни тонове на сиво при тапицерията, килима и завесите, а графитени нюанси се открояват при стените и мебелите. За да омекотим и затоплим пространството сме използвали текстурата на дървото при подовата настилка и част от шкафовете. Спалнята разполага и с елегантно проектиран кът за дрешник.

Изчистен дизайн на апартамент, дървесен материал в дома, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
вътрешен дизайн, лукс апартамент, София, интериорен дизайн

Спалня за тийнейджър

Топла и привлекателна спалня за тийнеджър. За нея избрахме цветова палитра от сиви нюанси, топло кафяво дърво и отличителни стени в синьо. Стенни огледала по цялата височина са разположени от двете страни на леглото, а работното бюро е не само приятно допълнение към цялостния геометричен дизайн, но и разширява функцията на пространството.

Мастър баня

Елегантността изобилства в тази очарователна баня, предизвиквайки усещане за лукс. Сиво-бялата схема, съчетана с малко дървесен тон, зеленина и осветление създават уникална атмосфера на интимност и релакс. Дървените акценти добавят светкавичен характер към напълно сивите стени, с внимателно проектирано модерно осветление, а белият мраморен ефект задава завършен вид от висок клас.

вътрешен дизайн, лукс апартамент, София, интериорен дизайн
Изчистен дизайн на апартамент, дървесен материал в дома, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Гардеробно

Гардеробно помещение, където всеки детайл е направен със специално внимание, за да направи стаята удобна, функционална и елегантна: всичко отговаря на специфичните нужди на клиента. Добре обмислен и индивидуално проектиран, този гардероб е голям, ефирен, добре организиран и прокетиран така, че всеки предмет, всеки аксесоар и всяка дреха да могат да бъдат не само поставени удобно, но и лесно могат да се видят. Огледала по цялата стена допълват картината като създават една безкрайна игра на отражения, разширявайки пространството.