Проект

Апартамент в комплекс Марица Гардън, Пловдив

Модерни и изчистени форми за интериорния дизайн на два обединени апартамента в Пловдив.
Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент

Апартамент в комплекс Марица Гардън, Пловдив

Интериор на апартамент

Функционално разпределение

Тристаен апартамент с отворен тип пространства, отличаващ се с неподправена индивидуалност и красиви иновативни решения. Нежни нюанси на сиви тоналности и кремаво преливат на територията на дома. Контрастно на тях присъстват елементи на бяло, огледални и метални акценти, геометрични фигури и нетрадиционни декори, подсилващи визията на помещенията като съществена модерна нотка. Този дом разполага с хол, трапезария и кухня, обединени в едно общо помещение, две спални, баня и тоалетна.

Детайли
Квадратура 143м2
Локация София
Година 2014

Всекидневна, кухня и трапезария

Богато наситен с нетрадиционни решения, този хол въплъщава в себе си уют и стил с непреходна красота. Нестандартен таван от гипсокартон с геометрични форми и огледала на него е основен акцент тук, а като централен елемент стои дизайнерска маса с тъмно сиво стъкло и огледална основа. Кухнята е практично слята с дневното пространство и трапезарията. Голям кухненски остров с черен плот и дизайнерски столове правят плавен преход към трапезарията, където мебелите са решени в бяло и гарантират стилно изразяване в пространството.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, светла спалня

Мастър спалня с гардеробно помещение

Спалнята е тонирана е в нежни и меки цветове – сиво и бежово се преливат в пространството. Площта е максимално усвоена чрез интересно и нетрадиционно позициониране на мебелите. Гланцирани повърхности, елегантна тоалетка с изискана бяла табуретка и бутикови детайли допълват класния вид на помещението. Следвайки същата стилова концепция, се пренасяме в гардеробното помещение, което е част от тази зона. Модерно, но и много практично, в него е вместено всичко необходимо за улеснение и съхранение на личните вещи.

Мастър баня

Спазвайки темата на цялостния дизайн, банята е обзаведена стилно и бляскаво. Централно обособени са специално изградените шкафове без обков с мивки, голямо изчистено огледало, създаващо дълбочина и визуален ефект, а от двете му страни спретнато отделени се намират душ-пространството и интимната зона. Съчетанието от стъкло, тъмно сива мозайка, огледални повърхности и дизайнерски осветителни тела са силно въздействащи и пресъздават усещане за лукс и комфорт в този шик апартамент.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София
Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна къща, интересен полилей

Мезонет в Пампорово

Функционално разпределение

Вътрешен дизайн на мезонет в Пампорово, изчистена визия с преобладаващи прави форми участва във всички помещения.

Детайли
Квадратура 120.4м2
Локация Пампорово
Година 2017

Всекидневна, кухня и трапезария

Ламперия от редуващи се елементи от дърво и МДФ, както и технически камък при кухнята са част от акцентите за този мезонет в Пампорово. Малка кухня в дъното на хола, визуално се разширява благодарение на два огледални панелна между кухненския остров.

Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна къща, интересен полилей
Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София

Мастър спалня

Желанието на клиента бе да има джакузи в голямата спалня на втория етаж, побиращо поне четири човека. Тъй като стълбището в мезонета е тясно и няма как по него да мине готово такова, се наложи да го направим ние. Облечено със стъклена мозайка и осветено отвътре, джакузито е основният акцент в помещението.

Баня

Нестандартна конструкция при душа, се превръща в параван, при който не са необходими никакви стъклени паравани, за да спират водата от разпространие по другите части на банята.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София