Проект

Апартамент в Созопол

Минималистичен апартамент в град Созопол с подчертана индивидуалност и ярък контраст.
Минималистичен интериорен дизайн

Апартамент в Созопол

Апартамент в Созопол

Функционално разпределение

Дизайн на тристаен апартамент, предлагащ многостранни и уникални решения. Включва мастър спалня със самостоятелна баня, гостна спалня и гостна баня, както и всекидневна с кухня и трапезария, като основната идея в него е минимализъм с изчистени цветове, материали и текстури. Всяка стая в апартамента има уникален творчески подход и ярка индивидуалност, а изразителността на интериора се добавя от играта на контрасти.

Детайли
Квадратура 93м2
Локация Созопол
Година 2022

Всекидневна

Дизайнът на всекидневната не само може да се похвали с естетически и спокоен домашен интериор, но и творческо сливане на изкуство и функционалност. Интересният архитектурен план предразполага за иновативни решения като огледални колони, които издигат привлекателността на дома и създават усещане за дълбочина.

Всекидневна в Созопол
Кухня и трапезария

Кухня и трапезария

За да се създаде чувство за топлина е изградената модерна камина, която носи уютен и приветлив дух. Трапезарията е разположена до прозореца, където богата естествена светлина прониква вътре и позволява релаксираща гледка към природата да изглежда като част от интериорната декорация.

Мастър спалня

Обляна в приглушени нюанси тази спалня е тонирана в кафяво, графитено сиво и бежово. Естествени материали като дърво са използвани, за да създадат атмосфера на топлина и хармония. Декорът й е оформен със съвременни мебели, чудесно комбинирани с ярки акценти.

Дизайн на спалня
Минималистична баня

Мастър баня

Мастър банята има сдържана концепция с интересна модерна привлекателност. Монохроматичният дизайн й придава чист, свеж и елегантен вид. Изглежда стилно с бялото на фон, докато линиите и шарките от камъка се открояват, заедно с акцентните й елементи. Специфична особеност тук е душ пространството, което е превърнато в парна баня с пейка от тъмна мозайка. За тази цел в спалнята е инсталиран парогенератор, скрит в конструкцията от гипс картон.

Гостна спалня

Естетически приятна атмосфера, която дава приоритет на функцията пред формата. Изчистени линии, минималистични повърхности и елегантна симетрия. Смесицата от палитра и контрастни елементи работи ефективно като отвлича вниманието от размера. Нейният характер на топлина се задълбочава с включването на естествено дърво и скрито осветление.

Гостна спалня
Интериор на малка баня

Гостна баня

Тази красива малка баня е невероятно проектирана. Отлична симбиоза между семпло и елегантно, и идеална комбинация от черно и сиво. Текстурите са комбинирани до съвършенство на контраста. Облицованите с Терацо стени и под добавят големина към пространството, контрастирайки перфектно с акцентните аксесоари и черната стена при душ кабината. Дизайн, потапящ в релаксация.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София

Апартамент в кв. Студентски град, София

чертеж архитектурен, разпределение

Функционално разпределение

Изискан интериор на тристаен апартамент с модерен и уютен вид. Интересно разположени на разчупените форми на помещението са холът, кухнята и трапезарията, а в останалите зони са разпределени две просторни спални, баня и тоалетна. Умело съчетание на тъмни нюанси, естествени материи и изтънчени детайли, подсилващи индивидуалността и чара на жилището.

Детайли
Квадратура 95м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Въпреки нестандартните си форми сме изградили красив и просторен хол, с много внимание към детайла и разумно разпределение на функцоналните зони. Изключителна игра на цветови решения и материали, с няколко черни щрихи, и стени, нежно декорирани с декоративни фризове. Меката мебел е подбрана в сивата гама, а светлината, навлизаща от големите прозорци само подсилва ефекта на тази цветова схема. Кухнята е семпла, но изключително практична. Светъл гранитогрес, вградени уреди и шкафове без обков обрисуват чара на тази зона, а големият плот създава допълнително пространство за работа и питие.
В специален кът от всекидневната сме разположили трапезарната маса, а около нея, отново решени в сиво, сме разположили удобни кресла с меки тапицерии. Специално изградена етанолова камина създава задушевна атмосфера и подсилва домашния уют.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce, Интериорен Дизайн София
Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, Nova Luce

Мастър спалня

Спалнята, макар и компактна, е преобразена в стилна и очарователна стая за усамотение. Нежни цветове, чудесно балансирани с естествения под и тъмно кафявата тапицерия на леглото, и изящните детайли са само малко допълнение към живописния й образ.

Детска спалня

Детската стая е създадена с много въображение. Атмсферата в нея носи усещане за спокойствие и сигурност. Интересно впечатление прави подборът на цветове, където по-ярките акценти ранообразяват палитрата и я правят по-закачлива. Удобни легла, със изцяло тапицирани над тях стени, специално изградено поръчково бюро за детските принадлежности и изобилието от огледала са само част от уютното излъчване на тази стая.

Вътрешен дизайн, Проектиране на Мебели, окачен таван със светещ елемент
Красив дизайн на баня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, съчетаване на черен и бял камък

Баня

Банята е елегантна и изчистена. Комбинацията от светъл и тъмен гранитогрес, в съчетание със стъкло й придават изикан вид, а правите форми и изчистени линии съдават усещане за подреденост. Приглушената светлина подсилва чувство на уединение в тази интимна зона.

Трапезна маса, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Кухня

Пентхаус в Амая Резиденс, София

Функционално разпределение

Правите форми, изчистените линии и наситеното остъкляване гарантират за свежест и интериор , изпълнен със слънчева светлина.

Детайли
Квадратура 101.2м2
Локация София
Година 2021

Кухня и трапезария

Оптимизирайки дневната, обособихме визуално и функционално пространства за кухня с кухненски остров, трапезария и дневен тракт.
Кухнята и кухненския остров са избрани в монотонни цветове, за да не се натрапват. Акцентът в кухнята е в Линията на кухненската зона се завършва от окачен таван в тъмен цвят.
Трапезарната маса се съчетава отлично с кухненските плотове За нея избрахме уютни кресла, облицовани с мека тъкан в цвят бордо. Поставени върху тъмен килим и под елегантни метални полилеи, те се превръщат в цветния акцент в помещението.

moderni i izchisteni formi, moderen apartament, hubav divan
moderni i izchisteni formi, moderen apartament, hubav divan

Всекидневна с бар

За да отделим визуално и функционално зоната за отдих от останалата част на дневната, избрахме да я повдигнем на подиум. Позиционирахме меката мебел в средата, за да има достатъчно пространство около нея. Проектираният винен бар, който е визуално продължение на кухнята, придава стил и индивидуалност на помещението.
За да създадем повече уют, използвахме ламперия с дървесна текстура, която пасва на естествения паркет. В нея има три врати – към баня за гости, вградена пералня и главната спалня с гардеробно помещение.

Мастър спалня с гардеробно помещение

Мастър спалнята в апартамента следва същият стил, както и останалите части – минималистичен, изчистен и елегантен. Обзаведохме я със светло двойно легло с вървена табла, тапицирана в центъра , светла тоалетка и огледална ламперия, която разширява пространството визуално. Скритото лед осветление и елегантните медни нощни лампи спомагат за интимната обстановка в спалнята.

spalnq, moderni i izchisteni formi, moderen apartament
Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София

Мастър баня

Визуално разделихме мастър банята на няколко части. Използвахме тъмен мрамор за основа на вградената вана и за облицовка на прилежащите и стени. Огледалната ламперия отваря пространството визуално и придава елегантност. Останалата част от банята е светла и е визуална опозиция на къта с ваната.
Окачените тавани са големият акцент – решени са на няколко нива, с барокови корнизи и вградени душ пити. Цветово контрастират един с друг и придават завършеност на пространството.

Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерен интериор, интересно осветление

Апартамент в Лагера, София

чертеж архитектурен, разпределение

Функционално разпределение

Изисканост и стил, въплътени в тристаен апартамент, представен по модерен и съвременен начин. Приглушена атмосфера, създадена посредством тъмни тонове – безупречно съчетание на цветова гама и композиция от дървесни текстури, мрамор и гранит. Жилището разполага с просторна всекидневна и трапезария, кухня с остров, спрециално обособен кът за наргиле, спалня с гардеробно помещение, основна баня, както и баня със сауна.

Детайли
Квадратура 148.3м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Отворена всекидневна с ясно разпределени зони. Основна цветова гама е сиво кафявата. На TV стената сме разположили етанолова камина, която внася топлота, а шикозните огледала и модернистичните акценти подчертават изтънчената екстравагантност на цялостната концепция. За пода сме комбинирали гранит тъмен цвят и естествен паркет.
Кухнята е изцяло подбрана в тъмни цветове и разполага с кухненски остров за удобство и функционалност. Интересен детайл тук е колоната, изцяло облечена в огледало, което придава закачлив визуален ефект и умело интегрира конструктивния елемент в целостта на помещението.
Своеобразен акцент в цялостното помещение е обособената зона за наргиле. Спретнато отделена, с повдигнати стъпала и елегантно обзаведена, това е идеално място за уединение и релаксация.

Трапезна маса, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Кухня, дървени щкафове
Дизайн на елегантна спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Мастър спалня с гардеробно помещение

За основната спалня сме селектирали сива гама, а за да внесем лек акцент в цветовата хармония сме заложили на виненочервения цвят. Идеално съчетан с цветовата палитра за част от стените сме избрали естествен камък бианко карара. За да подсилим дълбочината на пространството сме декорирали с огледала цялостната част над спалнята и отделни части от помещението.
Запазвайки стиловата концепция се пренасяме в гардеробното помещение, което е част от основната спалня. За него сме подбрали изцяло светли тонове в бежовата гама. Проектирано стилно, но и изключително функционално, това пространство съдържа всичко необходимо, за да бъде превърнато в личен бутик. Като задължителен елемент сме поставили огледала в свободните стенни места, както и табуретка като централен обединяващ елемент.

Мастър баня

Персонализирана естетика в съвременен стил с изчистени форми. Наситените цветове и изчистени линии са основен и интересен детайл. За да отделим душ кабината сме избрали гранит с тъмен цвят, който придава една лека строгост, а за останалата част светъл гранитогрес, който балансира и разчупва цялостта. Акцент в помещението е винено червеният цвят, който продължава концепцията от основното спално помещение.

черно и бяло в банята, мрамор, сауна в къщи
черно и бяло в банята, мрамор, сауна в къщи

Баня със сауна

В тази баня сме заложили на усещане за лукс и екстравагантност. Основен акцент тук е сауната. Традиционният материал за декориране на сауна е естествено дърво, който е устойчив на високи температури и влага и не изгаря при допир. Безспорно комбинацията от дърво и камък се счита за класическа и идеално се вписва в целостта. Приглушената светлина придава загадъчна визия, а тъмния мрамор добавя една солидност в пространството. Стъклените прегради условно отделят сауната и душ кабината, където светлия мрамор подчертава разчупените и форми. Един напълно преобразен оазис на спокойствието с великолепни акценти.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, жълт акцент в апартамента

Апартамент в комплекс Резиденшъл Парк, София

чертеж, Вътрешен дизайн на къщи, Архитектурен дизайн

Функционално разпределение

Жилището се простира на 140 кв. метра и включва просторна всекидневна с голяма кухня и трапезария, мастър спалня със самостоятелна баня, детска спалня, гостна спалня, още една баня, тоалетна и мокро помещение.

Детайли
Квадратура 137.1м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Всекидневната е от отворен тип с ясно сепариране на отделните зони. Основната цветова гама е сиво-кафява, а акцентите в жълто придават свежест и балансират цялостната визия на помещението. Чрез натуралните текстури на дърво и камък, внесохме топлина и уют.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Тъмна спалня

Мастър спалня

Следвайки концепцията от всекидневната, се пренасяме в основното спално помещение, в което преобладаващите тъмни цветове въздействат успокояващо и придават една по-интимна атмосфера.

Детска спалня

Детската спалня изпъква със светъл и свеж дизайн – с хармонизиращи елементи в розово и дървени текстури, добавяме необходимата топлота в помещението.

Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
хоум офис, гостна

Гостна спалня

Гостната спалня носи духа на останалите помещения в жилището. Легло тип персон и половина е практичното решение за оползотворяване на пространството като същевременно не заема повече от необходимото място.

Мастър баня

Банята е решена в изцяло натурални цветове и каменни текстури с богат графичен детайл. За да продължим тази хомогенност, осъществиха подобна визия и в другите баня и тоалетна.

Интериорен дизайн на луксозна баня, съчетание на тъмен и светъл мрамор
вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент

Апартамент в кв. Дървеница, София

чертеж на малък апартамент

Функционално разпределение

Семло подбраната селекция от мебели и палитра от цветове правят елегантния интериор на този дом да изглежда толкова привлекателен. Въпреки малката си квадратура е постигнато най-функционалното и балансирано оформление на интериорния дизайн, създавайки спокойствие и уют.

Детайли
Квадратура 46м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Във всекидневната са вместени кухнята и малка трапезария. Подбрана е в светлите нюанси на сивия цвят, който служи като неутрален фон, комбиниран с масленозелени акценти при меката мебел и декоративни аксесоари. Подът, който е естествен паркет тип „Шеврон“ също внася допълнителен акцент, придавайки топлина на помещението. Такива комбинации визуално учеличават малките пространства и стаите изглеждат по-светли и ефирни.

Компактна, но практична, тази малка кухня разполага с всичко необходимо да отговори на ежедневните нужди. В нея са заложени нужните електоуреди за всяко домакинство – пералня и миялна машина, фурна с котлони, хладилник, както и бойлер. Изработена е от МДФ мат в светъл цвят, подчертан с черен плот, и масленозелени шкафове с пълна височина. Бял мрамор на пода и стената обогатява текстурата и докосването на пространството.

вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент
вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент

Спалня

За спалнята отново е предпочетен тъмен интериор, където основният цвят е масленозелено. Подът е от естествено дърво и подсилва уюта с топъл нюанс на бежавото. Стената зад леглото е облицована с ламперия от МДФ и тапицирана табла в сиво, а красиви картини със златни акценти внасят допълнителен чар към атмосферата. Гардеробът е с плъзгащи се врати, където огледалата придават допълнителна дълбочина в това малко пространство, правейки го по-просторно и приветливо.

Баня

Обзавеждането на баня в черно и бяло е неотминаваща тенденция. Тук имаме влагоустойчив МДФ шкаф в бяло и редуване на светъл и тъмен мрамор – тази семпла цветова комбинация се е доказала като вечна, универсална и подходяща за почти всеки вкус. Изградили сме конструкция от гипсокартон зад шкафа на умивалника, в който е разположен отваряем шкаф, непосредствено зад огледалото.

вътрешен дизайн, интериорно проектиране, Интериорно Студио, изчистен дизайн на малък апартамент
Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна визия на интериор

Апартамент в Прима Резиденс, София

Вътрешен Дизайн на апартамент в Лозенец

Функционално разпределение

Разположен в новопостроена луксозна сграда, този четиристаен апартамент се превърна в мечтания дом за нашите клиенти. В просторната дневна сепарирахме кухня, трапезария и кът за отдих, които същевременно обединихме чрез текстури и балансиращи се цветове. В двете детски спални заложихме на любимите цветове на малките на клиенти като се съобразихме и интегрирахме техните хобита в цялостния дизайн. За родителската спалня избрахме меки, натурални цветове за повече интимност и спокойствие.

Детайли
Квадратура 135.5м2
Локация София
Година 2019

Всекидневна, кухня и трапезария

Основното и най-голямо пространство в апартамента превърнахме в отворено помещение, чието функционално разпределение ясно очертава всяка една зона. Видимото взаимодействие между светлите ламперии и гранита емперадор хармонично контрастират с тъмните кухненски шкафове и ламперията, скриваща мокрото помещение. Златни елементи, в съчетание с бял мрамор, добавят необходимата нотка лукс.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, Тъмна спалня

Мастър спалня

Родителската спалня е подчинена на светли цветове, хармонизиращи с натуралните текстури на белия мрамор и дървото, използвани в декоративната стена зад леглото, гардероба и тоалетката. Огледалната ламперия, криеща вратата към банята, естествено продължава в ламперия в меко бежово, допълващо цветовата гама в спалнята.

Детска спалня за момиче

Видимата цветова гама в тази спалня е обвързана изцяло с любимите цветове на нашата малка клиентка. Огледалните елементи, в съчетание с избрания от нас светъл цвят за корпусните мебели, придават повече простор на помещението, а меките тапицерии в наситено жълто са необходимия контраст, който идеално завършва цялостната визия на спалнята.

жълта спаня с корона
dizain na detska sofiq, moderni i izchisteni linii

Детска спалня за момче

В тази спалня открояващият се цвят е синьото – като голям футболен фен, малкия ни клиент пожела в интериора да присъста цвета на любимия му отбор. Футболната тематика претворихме по един екстравагантен начин – проектирахме окачен таван във формата на футболна топка. Дървената текстура и топлия сив цвят балансират ярките цветове.

Баня

За банята следвахме същия стил, изграден в останалите помещения. Белият мрамор и светлите шкафове се балансират от цветния акцент на мозайката.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София, мозайка в банята
Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент

Апартамент в комплекс Марица Гардън, Пловдив

Интериор на апартамент

Функционално разпределение

Тристаен апартамент с отворен тип пространства, отличаващ се с неподправена индивидуалност и красиви иновативни решения. Нежни нюанси на сиви тоналности и кремаво преливат на територията на дома. Контрастно на тях присъстват елементи на бяло, огледални и метални акценти, геометрични фигури и нетрадиционни декори, подсилващи визията на помещенията като съществена модерна нотка. Този дом разполага с хол, трапезария и кухня, обединени в едно общо помещение, две спални, баня и тоалетна.

Детайли
Квадратура 143м2
Локация София
Година 2014

Всекидневна, кухня и трапезария

Богато наситен с нетрадиционни решения, този хол въплъщава в себе си уют и стил с непреходна красота. Нестандартен таван от гипсокартон с геометрични форми и огледала на него е основен акцент тук, а като централен елемент стои дизайнерска маса с тъмно сиво стъкло и огледална основа. Кухнята е практично слята с дневното пространство и трапезарията. Голям кухненски остров с черен плот и дизайнерски столове правят плавен преход към трапезарията, където мебелите са решени в бяло и гарантират стилно изразяване в пространството.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, светла спалня

Мастър спалня с гардеробно помещение

Спалнята е тонирана е в нежни и меки цветове – сиво и бежово се преливат в пространството. Площта е максимално усвоена чрез интересно и нетрадиционно позициониране на мебелите. Гланцирани повърхности, елегантна тоалетка с изискана бяла табуретка и бутикови детайли допълват класния вид на помещението. Следвайки същата стилова концепция, се пренасяме в гардеробното помещение, което е част от тази зона. Модерно, но и много практично, в него е вместено всичко необходимо за улеснение и съхранение на личните вещи.

Мастър баня

Спазвайки темата на цялостния дизайн, банята е обзаведена стилно и бляскаво. Централно обособени са специално изградените шкафове без обков с мивки, голямо изчистено огледало, създаващо дълбочина и визуален ефект, а от двете му страни спретнато отделени се намират душ-пространството и интимната зона. Съчетанието от стъкло, тъмно сива мозайка, огледални повърхности и дизайнерски осветителни тела са силно въздействащи и пресъздават усещане за лукс и комфорт в този шик апартамент.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София
Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент

Апартамент в кв.Бояна, София

чертеж архитектурен, разпределение

Функционално разпределение

Тристаен апартамент, в който се фокусирахме върху създаването на спокойна и елегантна среда, изпълнена със светли и функционални пространства. Създадохме просторна дневна и трапезария, с кухня и остров, като комбинирахме няколко вида повърхности. Жилището разполага с две спални, тоалетна и баня, входно антре, където сме изградили вградени гардероби с вътрешно осветление за повече удобство и практичност.

Детайли
Квадратура 73м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна и трапезария

Превръщайки всекидневната с трапезарията и кухнята в цялост, се създава чувство за повече пространственост, което подсилва внушителността и изяществото на цялостния проект. Представен по съвременен начин, с много внимание към детайлите и прилежно подбрана композиция от палитра цветове.
Като основни акценти във всекидневната се забелязва TV шкафа, чийто ефект е подсилен със сиво тонирано огледало, както и самият телевизор над него, който е с въртящ се механизъм на 360° за повече удобство в цялостното помещение.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, оранжев акцент
Дизайн на елегантна дневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, розова дневна, изчистена кухня

Кухня

Следвайки линията на дизайна, зад телевизора облицовахме стената с ламперия с камък бианко карара и МДФ редуващи се плоскости, която придава една деликатна изтънченост. За пода е използван естествен камък светъл мрамор, който с интересни детайли се преплита с този на кухнята – имперадор дарк, като по този начин придава лек визуален контраст в обстановката. Интересен акцент тук са островът и плотът, които са облицовани с грес керамични плочи, издържащи на температура до 1500° – абсолютно подходящи и практични за всяка кухня.
.

Мастър спалня

Следвайки основния стил, спалнята запазва харизмата на елегантността и лукса на цялостния дизайн. Разполагаща с двойно легло с тапицерия в опушено розово, контрастираща на по-светлите тонове на стените, нежно обогатени с декоративни фризове. Разположили сме два гардероба от двете страни и шкаф от МДФ с вграден телевизор, чиято дълбочина позволява пространството да бъде максимално практично без да се създава дискомфорт при преминаване между леглото и корпусната мебел. Интересен детайл тук е тоалетката, която придава един изискан завършек на интериора. За пода е използван трислоен паркет дъб, който идеално контрастира с цялостната игра на цветове.

Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София
Спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София

Гостна спалня

Изчистена по отношение на цветовете, тази спалня въплъщава баланса между елегантност и комфорт. Огледалните елементи в комбинация с естествената светлина създават едно визуално разширение, което подсилва спокойната й същност, правейки я по-приветлива и просторна.

Баня

Индивидуален стил на лукс, който перфектно се вписва в целостта. Изцяло визуално отделено е душ пространството, където сме използвали емперадор дарк, а основен детайл е деликатно изградения шкаф, контрастиращ на тъмния цвят. За останалата част сме избрали бианко карара, който подсилва модернистичното докосване в цялостната визия.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София
Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм

Апартамент на ул.Богатица, София

Функционално разпределение

Безупречната композиция от палитрата цветове, дървесни текстури, мрамор и гранит придават изискана и цялостна атмосфера. Всяка стая разказва своя история. Фокусът на интериора на този апартамент беше балансът между елегантност и комфорт. Прекрасна отворена кухня с естествена светлина, сливаща се с всекидневна – чисто пространство със спокойна същност и въплъщение на лукс.

Детайли
Квадратура 105м2
Локация София
Година 2021

Всекидневна, кухня и трапезария

Голямата дневна зона, в която има отворена кухня, трапезария и хол, е спретнато отделена, но същевременно е едно пространство, което дава усещане за лекота и ефирност. Черната стена от декоративни тухли перфектно съвпадат и придават една строга изтънченост на домашното изкуство като от висок клас. Прецизно избрана е и библиотеката от МДФ мат с цвят графит, която допълнително придава луксозен и строг език. За кухнята е използван МДФ мат с естествен фурнир, съчетано с МДФ мат – цвят графит, огледален гръб и плот от гранит.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм
Дизайн на елегантна спалня, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм

Мастър спалня

Една съвременна спалня с луксозен щрих и в същото време модерна, със специален характер. Изборът на материали като дърво и мрамор е изцяло съобразен с цялата атмосфера, а цветовата палитра придава на това помещение изтънчен вкус. Гардеробите с естествен фурнир съчетават удобство и стил, а масичките с мраморни и гранитни плотове, следвайки минималистичната тенденция добавят деликатен лукс в пространството.

Мастър баня

Банята следва същата стилистика и цялостната концепция. Решена е в тъмната гама, с приглушено осветление за нотка интимност. За да балансираме загадъчната визия, отделихме визуално душ кабината, използвайки терацо в по-светли тонове, отново в ахроматичната гама.

Дизайн на елегантна всекидневна, Интериорно Студио, Интериорен Дизайн София, минимализъм