Project

Penthouse in Landmark, Plovdiv

Interior design of an apartment on the top floor of a luxury building at the Rowing Base in Plovdiv.
Пентхаус в пловдив, лилав акцент в дневната, интериорно студио софия

Penthouse in Landmark, Plovdiv

чертеж на пентхаус, Вътрешен дизайн на къщи, Архитектурен дизайн

Functional Layout

Fresh and modern interior of an apartment located on 171 sq.m. on the top floor of a luxury building, impressive with non-standard layout and interesting solutions. This home has a living room, kitchen and dining room, three bedrooms, bathroom and toilet. Stylistically, the interior is designed in an unconventional and varied color, and an extravagant feature is entering it directly from the elevator.

Details
Size 171м2
Location Plovdiv
Year 2015

Living room

Entering the apartment directly from the elevator, in front of us unfolds a spacious living room, inviting and full of light, combining kitchen and dining room. Upholstered furniture in gray color, beautiful oak parquet and large windows with heavy enchanting curtains are a great addition to home comfort. The main element is undoubtedly the beautiful fireplace, with a built-in TV above it, which are part of the charm of the living room, and the presence of dim lighting in the rooms perfectly accentuates the elegant and stylish interior.

Пентхаус в пловдив, лилав акцент в дневната, интериорно студио софия
Пентхаус в пловдив, лилав акцент в дневната, интериорно студио софия

Dining room

Zoning is an advantage of this stylish apartment. A remarkable part of the whole interior is the dining room, which is practically located between the kitchen and the living room. And here are two main details of the home – the definite black and wood. What is special here is the floor, wall and ceiling cladding – made of natural wood, which skillfully emphasizes the unusual nuance in the design. A table with a marble top, comfortable chairs in a purple accent and a playful chandelier are the elements of this concept.

Kitchen

The kitchen is attractive and modern, combining a combination of elegant shapes and modern vision. The production of the furniture is distinguished by a composition of wood, stone and smooth surfaces. Clean line of white polished natural stone top, mirrored glossy back, innovative elements and recessed lighting. The island is made of natural stone and combines both a work area and a dining area. And here the main element is the natural light, which enhances the spectacular vision of this unique contemporary design.

Пентхаус в пловдив, лилав акцент в дневната, интериорно студио софия
Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна къща, интересен полилей

Duplex Apartment in Pamporovo

Functional Layout

Interior design of a penthouse in Pamporovo, clean design with predominant straight shapes participates in all rooms.

Details
Size 120.4m2
Location Pamporovo
Year 2017

Living room, Kitchen and Dining room

Paneling of alternating elements of wood and MDF, as well as technical stone in the kitchen are some of the highlights for this penthouse in Pamporovo. A small kitchen equipped with all the necessary kitchen appliances for a household is placed in the living room and is visually expanded thanks to two mirrored panels between the kitchen island.

Вътрешен Интериор, Дизайн, интериорно студио, Модерна къща, интересен полилей
Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София

Master Bedroom

The client’s wish was to have a jacuzzi in the large bedroom on the second floor, accommodating at least four people. Since the staircase in the penthouse is narrow and there is no way to pass it ready, we had to build it on-site. Covered in glass mosaic and lit from the inside, the jacuzzi is the main focal point of the room.

Bathroom

The unusual shower design becomes a shower screen that does not require any additional glass covering to stop water from spreading to other parts of the bathroom, it is not only an aesthetic but also a functional facility.

Баня, Камък, Мрамор, Дизайн на баня София
Елегантен дизайн на всекидневна, Проектиране на Мебели, Архитектурен дизайн, Съчетание на камък

Apartment in The Hague, Netherlands

Functional Layout

Interior design of an apartment in The Hague,  Netherlands. Contemporary color range with accents on the premises.

DETAILS
Size 89.6m2
Location The Hague
Year 2016

Living room, kitchen and dining room

The wall in the living room is covered with paneling of painted and varnished MDF, it continues in the kitchen, hiding in itself the refrigerator and parts of the kitchen cabinets. This creates the feeling of an elegant, modern and different Kitchen.

Модерни и изчистени форми, Хага, Нидерландия, Интериорно студио мууд
Модерни и изчистени форми, Хага, Нидерландия, Интериорно студио мууд

Master Bedroom

Upholstered headboard behind the bed, reaching from floor to ceiling is an accent in this bedroom design. Mirrors on both sides of the headboard give the illusion of extra space.

Nursery

For the youngest member of the family we made sure to get a comfortable and pleasant children’s room with enough space for games. Light tones and soft blue shades give a calm atmosphere, and fresh decorations develop children’s imagination.

Модерни и изчистени форми, Хага, Нидерландия, Интериорно студио мууд