Христина и Георги Чанкови

Христина и Георги Чанкови

Казваме се Георги и Христина Чанкови, живеем в Амстердам и имахме честа да се запознаем и работим с Дизайнерско Студио MOOD, за изпълнението на два проекта в Бургас и Пампорово. Искаме да изкажем мнението и благодарностите си, към този екип от изключителни професионалисти на най-високо ниво, покриващи всички Световни и най-модерни стандарти.

Визуализациите на 3D проектите надминаха всички наши очаквания, единственото притеснение беше дали всичко това може да се превърне в реалност и наистина ли всичко, ще изглежда толкова перфектно?! Сега след като и двата проекта са завършени от екипите, които студиото ни предостави, смело можем да кажем, че всичко беше изпълнено на 101% и не може да направим разлика от 3D визуализациите до реализацията! Помощта, съдействието и мненията, които ни оказваха през цялото време и за най-малките притеснения и колебания беше невероятно. Работата ни с тях беше повече от удоволствие, за нас беше чест да работим с екип от такова ниво!

Препоръчваме на всеки, които иска да живее или работи в мечтания дом или офис да се довери на Интериорно Студио MOOD. Там където мечтите, определено стават реалност!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*