Деница и Станимир Стайкови

Деница и Станимир Стайкови

Започнахме да работим с интериорно студио MOOD през 2017г., когато ги избрахме за дизайнери на нашия нов дом. Бяхме впечатлени от професионализма им, както и от чисто човешкия им подход.
За тях беше важно да разберат в детайли какво ни харесва, какво намираме за красиво, функционално и уютно, за да могат да създадат дом, който да усетим и припознаем като свой. Нашите желания бяха водещи за екипа на МУУД и те успяха да ги облекат в модерна, стилна и функционална визия.
Дизайнерите от МООД Дизайн се погрижиха да планират и проследят всеки детайл от дизайна както и работата по изпълнението на жилището, мебелите, текстила, и ремонтните и монтажни дейности. Те бяха съветници и доверен партньор през всички етапи на работата. Точността и професионализмът им са впечатляващи.
Образованието и опитът на Стоян Шантанов и колегите му дават отражение в идеите за дизайн и функционалност, които налагат. Жилището ни се оказа на страниците на най-добрите списания за дизайн у нас – напълно заслужено!
След изпълнението на този проект, ние се доверихме на Интериорно студио MOOD за дизайна на офис и индустриална сграда. Резултатът е налице – модерна, стилна и функционална визия, проект изпълнен професионално и иновативно.
През годините препоръчвахме студио Мууд на редица наши приятели, дори такива, които живеят извън страната. Те им се довериха и резултатът е невероятен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*