Асен Василев

Асен Василев

Работя с MOOD design от около 6 години. Реализирали са около 30 мои и на мои приятели апартаменти. Много хора си мислят, че дизайнът се състои в това някой да нарисува нещо и да вземе едни пари…При някои дизайнери може и да е така, но тук, слава Богу, не е. Този млад екип разбира не само от пространство, цветове и светлина, те са изключително грамотни що се касае до ВиК, ел. инсталация, мебели и строителство. Без тези знания би била невъзможна реализацията на всичките тези проекти, които виждате на снимките (част от които на мои апартаменти). От проектирането, през избора на материали, до реализацията до ключ това е дълъг и сложен процес, който ако не е контролиран от професионалисти провалът е гарантиран. Педантизмът и вниманието към детайла са на такова ниво, че направо не е за вярване за нашите ширини!

А сега малко за бизнес – до какво води работата със MOOD? Ако съберете стойността на жилището Ви на груб строеж, прибавите към нея техния хонорар и парите за ремонт и обзавеждане до ключ ще получите стойността на Вашата инвестиция. Прибавете към тази стойност още веднъж хонорара на МУУД и парите за ремонт и обзавеждане до ключ и ще получите ПРОДАЖНАТА цена на Вашият имот! Не е важно, че това го казвам аз, по-важното е, че го казва пазара и най-вече банките, които не са особено щедри при оценките.

И на края, въпреки че за мен е по-добре да НЕ работите със МУУД, за да нямам конкуренция :), препоръчвам да направите правилният избор – пести пари, а и определено си заслужава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*