Идеи за декоративно осветление в спалнята

Идеи за декоративно осветление в спалнята

осветление в спалня

Спалнята е вашето лично пространство, където можете да се отпуснете след ежедневните дейности, така че се уверете, че атмосферата е подходяща. Може да не го осъзнавате, но осветлението играе значителна роля в определяне на настроението в помещението. Различните видове светлини служат за различни цели. Може да се нуждаете от бяла светлина, когато работите, и жълта светлина, за да се отпуснете.

Тук ще ви представим няколко идеи които ще ви помогнат в избора на осветление във вашата спалня.

Осветление за спалня с декоративна стена

Ако се чудите какво осветление да използвате и търсите нещо нестандартно, какво ще кажете за тази дизайнерска акцентна стена. Когато мислите за осветление, таванът е най-очевидното място, за което може да се сетите. Този тип декоративно осветление в спалнята придава дълбочина на пространството и едновременно изглежда ефирно и красиво.

Спалня с масивен полилей

Тенденция е да поставяме масивни полилеи в хола и трапезарията, където посрещаме своите гостите,  но защо да не ги използваме и в спалнята. Големите осветителни тела обикновено са толкова красиви, че действат като произведение на изкуството и могат да служат като допълнителна декорация към стаята. Можете също така да поставите димер, с който да  регулирате силата на светлината спрямо моментните си нужди и настроение.

Декоративни висящи осветителни тела

осветление за спалня

Вместо таванни лампи, можете да поставите пендели от едната или двете страни на леглото. Ако осветителното тяло е с интересена форма и текстура, може да постигнете страхотна игра на светлина и сянка на стената, ако тя е по семпла и изчистена.

Стенните аплици са винаги на мода

Стенните аплици са особено предпочитани, когато става въпрос за декоративни стенни лампи за спалня. Чрез тях може да спестите много ценно място на нощното шкафче и едновременно да имате ефектно осветление, което да придава настроение във вашата стая.

Осветително тяло с допълнително LED осветление

осветление в спалня

Масивен полилей в комбинация с окачен таван, е една от често използваните комбинации за осветление в спалня. Изглежда перфектно, когато е в центъра на окачения таван, както в тази спалня. Скритите светлини в окачения таван придават дълбочина и действат като рамка на осветителното тяло.

Ако смятате, че едно обикновено осветително тяло е достатъчно за вашата спалня, тези идеи ще променят вижданията ви. Те са не само функционални, но и са голяма част от интериора на помещението. Дори когато не се използват, те служат като декоративни елементи, които са като произведения на изкуството. Има толкова много идеи, чрез които може да се постигнете желаната атмосферата за вашата мечтана спалня.

Summary
Идеи за декоративно осветление в спалнята
Article Name
Идеи за декоративно осветление в спалнята
Description
Тук ще откриете креативни идеи за осветление в спалнята с които ще постигнете максимален комфорт и уют.
Author
Publisher Name
Mood Interior Design
Publisher Logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*