За Нас | Интериорно Студио MOOD, София | Интериорен Дизайн

Добрият интериор е много повече от красива визия

Вътрешният дизайн директно засяга живота, чувствата и сетивата ни! Затова трябва да подхождаме отговорно и със сърце към него.

Добрият Интериорен Дизайн

Дизайнът на интериори разглежда различни аспекти на проектирането. Стартираме с функционалното разпределение на помещенията, то е важно за оптималната експлоатация на пространството и го правим според индивидуалните нужди на клиентите. Разглеждаме в детайл ергономията в интериора, както на самите мебели, така и на взаимодействието помежду им. Търсим желаните от клиента стил, цветови решения, материали, мебели, осветление и др. Разработваме триизмерен, фото реалистичен модел на проекта, на който ясно се виждат всички взети решения. Това ни дава възможност да бъдем мобилни, да можем да осъществим корекции преди да са стартирали ремонтни дейности, за да постигнем идеалния за клиента интериор.

Актуални Проекти

Апартамент В София

Избраният стил трябва да участва във всяка стая, като един пълен вътрешен дизайн на апартамента.

ДИЗАЙН НА Всекидневна

Интериорен проект за хол и кухня, съчетаващ уют и топлина в един модерен интериорен дизайн.

Бар в Центъра на София

Еклектичен дизайн, съчетаващ класически и модерен интериор за заведение в центъра на София.

Модерен интериор на ХОЛ

Заданието на клиента е модерен интериорен дизайн, създаващ усещане за нощен клуб.

РАБОТАТА ЗАД ПРОЕКТА

Кои са основните стъпки, необходими за създаването на един интериорен проект, така че той да отговаря на очакванията на клиента и да се реализира по начина, по който е проектиран. И как работим, за да постигнем най-добрите резултати.