Вътрешен Дизайн на Офис в Комплекс ЕСТЕ, София | MOOD

Интериорен Дизайн на Офис в ЕСТЕ, София

Изискването за този проект беше за луксозен, модерен и изчистен интериор, който да бъде актуален и след години.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН На Офис в комплекс ЕСТЕ, София

Идеята за този офис е да създадем една комфортна и функционална работна среда, в която луксът и стабилността на компанията да присъстват във всеки детайл от интериора.

Лукс и комфорт в офис помещение, Интериорен Дизайн на Офис в София

Дизайнът на един офис има за цел да изпълнява редица важни за компанията функции, които трябва на подсъзнателно ниво да влияят по един начин на служителите и по друг на посетителите. От една страна, офисът има за задача да бъде лицето на компанията, да внушава стабилност и професионализъм в очите на посетителите, да покаже, че фирмата е сериозна и да убеди клиента, че това е правилното място за него. От друга страна, офисът трябва да стимулира служителите да дават сто процента от себе си в работата, за целта се използват безброй хитри трикове, които рязко се различават един от друг, но винаги целта е една - служителите да бъдат максимално продуктивни, бъдейки стимулирани най-вече от собствените си убеждения.

Вътрешен Дизайн на Офис в ЕСТЕ, Интериорни решения за модерни офиси

"Брийфът" от клиента е да няма йерархия между служителите, за да се създаде усещането в тях, че са по-скоро партньори в бизнеса, отколкото служители. Всяко работно място е така подредено, че всеки да има своето лично пространство, давайки му възможност за усамотение и в същото време усещането, че е част от екипа. Единствено собственикът на компанията има личен кабинет, което от своя страна ясно го дефинира като лидер. Луксозен, модерен и изчистен интериорен дизайн, който да бъде актуален дори и след пет години.

Вътрешен Интериор на директорки кабинет, Офис с модерна визия

Решението бе да създадем голямо отворено пространство, сливайки помещението за служителите с входа и рецепцията, усвоявайки логичен преход до останалите отделни помещения. При входа има кът за изчакване и рецепция, преградена в задната си част със стъклен панел отворен от двете си страни, позволявайки лесен достъп до останалите помещения. Стъклена врата от пода до тавана при рецепцията е входът към кабинета на собственика. Идеята е, че всеки посетител е "Добре дошъл", посрещнат при рецепцията, но в същото време не може да продължи без да бъде поканен. По този начин посетители като доставчици и др, остават само при входа, докато клиентите биват посрещнати и настанени подобаващо, оставяйки в тях чувството, че са специални.

Гланц, лъскави мебели по поръчка, проект за интериор на офис

Въпреки че помещението е отворено, стъклената преграда зад рецепцията смислово го разделя, без да е необходимо да се затваря със стени и врати. В него се помещават седем работни места за служителите, работно място за рецепциониста, както и кът за неформални срещи. Ламперия със скрити шкафове обособява подхода към заседателната зала, тоалетната и кухнята. Вратата на тоалетната е напълно скрита в нея, докато тази на кухнята е стъклена, от пода до тавана, следвайки линията на конструкцията тя дава вид на логично продължение. Колона, почти в центъра на помещението, е скрита в елегантен и удобен шкаф със скрито диодно осветление, продължаващ по цялата й височина, по този начин колоната става напълно невидима. Стената в дъното на помещението е решена с луксозна библиотека от край до край, съставена от подсветнати рафтове, без страници, захванати за гърба на стената.

Вътрешен дизайн на конферентна зала, заседателна зала в офис, големи заседателни маси

В заседателната зала фокусът е върху масивна, стилна маса в центъра на помещението, позволяваща настаняването на до десет души. Едната стена е решена в акцентиращ цвят, повтарящ се из целия офис. Логото на компанията е позиционирано на нея. Стремежът ни с такъв тип проекти е основната концепция за вътрешна архитектура да присъства във всяко помещение, използваните материали цветове и форми да се повтарят смислово в отделните зони за постигането на изтънчен и усъвършенстван интериорен дизайн, който да впечатлява!

Галерия На ПРОЕКТА

    Заседателна Зала | Интериорен Дизайн | Архитектура | MOOD

Други Проекти

Интериорен Дизайн на Къща

Заданието на клиента беше да се създаде модерен и елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност.

Офис в Пловдив

Интериорен дизайн на офис в Пловдив, идеята е да се създаде многофункционално, модерно и изчистено работно място.

Пентхаус в Пловдив

Интериорен дизайн на апартамент на последен етаж от луксозна сграда на Гребната база в Пловдив.

Мезонет в Бояна, София

Използвахме топли цветове като "Трюфел", "Капучино" и "Вино" в хармония с материали като дъб, текстил и камък.

Кафе-Бар в центъра на София

Еклектичен дизайн, съчетаващ класически и модерен интериор за заведение в центъра на София.