Интериорен Проект за Луксозен Хол | MOOD

Интериорен Дизайн на Модерен Хол

Заданието на клиента е модерен интериорен дизайн, създаващ усещане за нощен клуб.

Вътрешен ДИЗАЙН На Къща с нестандартен Стил

Заданието от клиента за този проект е къщата му да бъде в изключително модерен стил, който да създава усещането за нощно заведение. Идеята е да се използват "студени" материали като метал, стъкло и камък, интегрирани в графитеносив интериор с акценти от бяло и лакирани плоскости с гланциран ефект.

Модерен хол, нощен клуб, дизайн на интериор, вътрешна архитектура на всекидневна

Център в помещението е ламперия от графитеносиви плоскости изработени от MDF с гланц, сякаш хаотично нарязани, те следват сложен растер от геометрични форми, които участват в дизайна на цялата къща. Фугите, образувани между отделните елементи, са подсветнати отвътре, грабвайки вниманието и събуждайки интереса. Освен като акцент в помещението, ламперията има за цел да скрива вратата и стените на тоалетната, тя смислово разделя и кухнята от всекидневната. Удобен диван, с правилни ръбести форми и редица механизми за допълнителен комфорт, както и вградена в стената камина, облицована с неръждаема стомана, допринасят за правилното усещане на атмосферата в хола.

Осветени стъпала, дизайн на стълбище, модерен и впечатляващ интериорен дизайн

Стъпалата към втория етаж, завършени в технически камък със стъклен парапет, подсветнат в основата си и облицовани с неръждаема стомана с огледален ефект отдолу, сякаш увеличават двукратно подстълбищното пространство. Монохромната тоналност на всекидневната е озарена от ярки картини в модерен стил, контрастиращи по особен начин с цялостния интериорен дизайн.

Модерна кухня в бяло и черно, черно бели кухни, Интериорни решения за кухни

Кухнята е модерна и изчистена, изработена от бял гланциран MDF и работни плотове от неръждаема стомана с огледален ефект, позиционирана на акцентиращи тъмни стени, от една страна контрастира, а от друга създава неповторима дълбочина на помещението. Всички шкафове са с "Пуш" механизми, което позволява отварянето им само с леко натискане. Гърбът на кухнята при работния плот, е решен с подсветнат отвътре Лакобел и фолио повтарящо растера на ламперията в хола. Удобен, свободностоящ кухненски остров увеличава работното пространство на кухнята, също така добавя допълнително пространство за съхранение. Експозиционен шкаф, в който е интегриран и телевизорът, се явява като продължение на кухнята. Трапезарийната маса е изработена от метална конструкция и плот от бял технически камък, наподобяващ този на пода и този при стълбите. Интересни акценти са растерните прорези в тавана, повтарящи изображенията от ламперията, решени с опънати тавани от Барисол, придават допълнителна дълбочина.

Галерия На ПРОЕКТА

    Вътрешен Дизайн | Трапезария | Мода | Интериор | Камина

Други Проекти

Пентхаус В Пловдив, Лендмарк

Интериорен дизайн на апартамент на последен етаж от луксозна сграда на Гребната база в Пловдив.

Мезонет в Бояна, София

Използвахме топли цветове като "Трюфел", "Капучино" и "Вино" в хармония с материали като дъб, текстил и камък.

Апартамент в Резиденшал, София

Избраният стил трябва да участва във всяка стая, като един пълен вътрешен дизайн на апартамента.

Къща в София

Заданието на клиента беше да се създаде модерен и елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност.