Вътрешен Дизайн на уютна Всекидневна | MOOD

Интериорен Дизайн на Всекидневна

Интериорен проект за хол и кухня, съчетаващ уют и топлина в един модерен интериорен дизайн.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН На Уютна и Модерна Всекидневна

Представяме ви един интериорен проект на всекидневна с трапезария и кухня, съчетаващ в себе си уют и топлота в един модерен интериорен дизайн. Заданието беше помещението да впечатлява, като в същото време запази усещането за семеен комфорт. Използвахме топли цветове и материали в контраст със студени, за да постигнем баланса между домашен уют и модерен стил. Помещението е разделено на четири зони - кухня, трапезария, кът при камината и кът с меко сядане при телевизора.

Интериор на уютна и модерна всекидневна, дизайн на камина с камък, естествен паркет в топли цветове

Вградена кухня изработена от бели лакирани плоскости от МДФ с фризове от естествен фурнир от дъб, акцентиращи в долната и горната част на кухнята. Работният плот е изработен от неръждаема стомана с гръб от бял Лакобел. Хладилникът е вграден в допълнителен шкаф, който продължава по продължението на кухнята. Всички шкафове са с "пуш" механизми позволявайки отварянето им посредством леко натискане, елиминирайки нуждата от видими дръжки. По продължението на кухнята позиционирахме ламперия скриваща вратата към коридора, която в частта си към хола се превръща в елегантен шкаф с отворени и затворени елементи. Изградена от плоскости от МДФ бял лак и естествен фурнир от дъб, следвайки растера на кухнята, изглежда като част от нея. Кухненски остров с интегрирани в него котлони, увеличава работното пространство, завършвайки със свободностоящ бар за закуски, се превръща в акцент на кухнята.

Модерна кухня, Интериор на кухненски остров, Лакиран МДФ, Висящ аспиратор, кухня по поръчка

Трапезарията, позиционирана срещу кухненския кът, се състой от маса с дървен плот и метални крака, както и меки текстилни столове отново с крака от неръждаема стомана. Камината е вградена, облицована с естествен камък от пода до тавана, пред нея позиционирахме две удобни кресла с помощна масичка. Телевизорът в холният кът е закачен на стена под ъгъл, посредством дървена рамка, което позволява да бъде гледан от всички зони в помещението.

Вътрешен дизайн на уютен хол, Интериорни решения за всекидневната, дизайнерски решения за хол

Окачен таван с шлицове при завесите и скрито в тях осветление, скрива корнизите на пердетата, като им дава приятно сияние и не натоварва дизайна. Цветовете на стените са в неутрални тонове, а използваните материали е повтарят в отделните кътове, постигайки желаният вътрешен дизайн.

Галерия На ПРОЕКТА

    Дизайн | Трапезария | Бар | Мебели | Уют | Стилен | Кът

Други Проекти

Апартамент в Центъра на Пловдив

Вътрешен дизайн на апартамент в Пловдив, създава синтез между изчистени форми и еклектика.

Всекидневна в София

Уютен, топъл и стилен интериорен дизайн на апартамент в квартал Гоце Делчев, София.

Апартамент в Бояна, София

Интериор на апартамент в Бояна на последен етаж с специфични архитектурни особенности.

Дизайн на Уютна Спалня

Топъл и уютен интериор на спалня, съчетаващ в себе си модерни и изчистени форми с топли цветове и материали.