Вътрешен Дизайн на модерна спалня с вана | MOOD

Вътрешен Дизайн на Модерна Спалня

Модерен и луксозен интериор, който съчетава дизайн с нотка на президентски апартамент в петзвезден хотел.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН На Луксозна Спалня с Пет Звезден Привкус

Желанието на клиента за тази спалня беше, един модерен и изключително луксозен интериор с редица удобства, обединяващ в себе си вътрешен дизайн с привкус на президентски апартамент в пет звезден апартамент. Идеята е помещението да впечатлява, като в същото време концепцията да остане актуална във времето.

Интериорни решения за спални, мокет, стъкло, дърво, модерно легло

Позиционирахме леглото в средата на помещението, решено в светъл текстил с правилни форми, в задната си част преградено със стъклени панели а зад тях в ниша в стената позиционирахме отворен и напълно видим дрешник със шкаф в долната си част и релса със закачалки в горната, наподобявайки експозиционна витрина на бутиков магазин за дрехи. Повдигната над земята, върху пиедестал от италиански мрамор, позиционирахме елегантна, свободностояща вана, която напълно участва в интериорния дизайн на спалнята. Една от стените е решена с ламперия, изградена от панели с естествен фурнир от дъб с байц, материал който участва и в останалите мебели от интериора. Интегрирахме телевизора в ламперията, позициониран на движещо се рамо, той удобно може да се гледа както от леглото, така и от ваната.

Интериор на Спалня с вана, свободностоящи вани, вътрешен дизайн на луксозен имот

Вратата към банята е напълно скрита в панелите, олекотявайки стената както и дизайна. По продължението на ламперията позиционирахме и основното гардеробно помещение, напълно видимо, посредством плъзгащи стъклени врати, но в същото време и отделено от спалнята. Интериора на този будоар отново цели да напомня за луксозен бутик, решен изцяло в дървото на ламперията, той се явява като смисловото й продължение. Напълно удобна и функционална, тази гардеробна е с капацитет за голямо количество обувки, чанти, аксесоари и др. в шкафовете и за ризи, панталони, палта и др. на релсите в горната част. В средата с удобен, голям пуф за сядане, интегриран в шкаф за бижута и аксесоари. Една от стените е решена изцяло в огледални панели повтарящи растера на ламперията, придавайки дълбочина на пространството.

Вътрешен Интериор на Луксозен дрешни, стая за дрехи, гардеробно помещение, Дизайн на Гардеробна

Скрити и подсветнати в тавана корнизи и вградени халогенни кардани, допринасят за изчистения и модерен вътрешен дизайн на помещението. Подът е в светъл мокет, придаващ уют и топлина на интериора. Цветовата гама е в неутралните тонове с акцент на по-тъмен, кафеникаво сив цвят в ъгъла при тоалетката и при частта с ваната.

Галерия На ПРОЕКТА

    Интериорен Дизайн | Хотел | Интериор | Дизайн на хотели

Други Проекти

Апартамент В Лозенец, София

Интериорен дизайн на апартамент, който съчетава лукса на класическия дизайн с този на съвременния стил.

Офис в ЕСТЕ, София

Изискването за този проект беше за луксозен, модерен и изчистен интериор, който да бъде актуален и след години.

Дизайн на модерна Всекидневна

Заданието на клиента е модерен интериорен дизайн, създаващ усещане за нощен клуб.

Пентхаус В Пловдив, Лендмарк

Интериорен дизайн на апартамент на последен етаж от луксозна сграда на Гребната база в Пловдив.