MOOD Design | Интериорен Дизайн на Заведение в София

Интериорен Дизайн на Заведение в София

Еклектичен дизайн, съчетаващ класически и модерен интериор за заведение в центъра на София.

Вътрешен ДИЗАЙН На Кафе Бар в центъра на София

Представяме на вашето внимание един нестандартен интериорен дизайн на заведение в центъра на София. Желанието на клиентите беше дизайнът да бъде еклектика, обединяваща в себе си класически стил с модерна част, за да превърнат това място за предпочитано за хората от арт общността на София. Освен кафе-бар, помещението още и галерия, пиaно-бар със жива музика, както и ресторант с топла кухня. Целта беше да вкараме уют в една атрактивна обстановка, за да създадем усещането у клиентите за комфорт и спокойствие.

Интериор на заведение в центъра на София, класически стил с модерна част, Пиано бар, ресторант

Помещението мислено е разделено на три зони- зона за пияно при входа, зона бар, както и зона със сепарета и маси в дългата част. Още при входа погледа ни се спира върху класическа библиотека с интегрирано в нея, реставрирано и модернизирано пиaно, позиционирана в ниша между две стени завършени с френски класически тапети, композицията изглежда като част от аристократична къща от миналия век. Долепена до нея имаме модерна експозиционна ниша с огледален гръб, подсветнати стъклени рафтове и рамка от неръждаема стомана, целта е да се наблегне на контраста между двата стила. При бара имаме снишаване на тавана, разделяйки го смислово от останалата част на заведението.

Вътрешен Интериор на бар, кафе-бар, ресторант и галерия от интериорно студио МУУД Дизайн

Решен с фронт от матирано, подсветнато стъкло и профили от неръждаема стомана, барът се откроява и акцентът пада върху него, плотът е изработен от технически камък, а в горната част е осветен от кубове повтарящи визията на фронта и следвайки формата на бара. Таванът в заведението е напълно отворен, с изключение на този над бара, всички климатични инсталации са видими, боядисани в черен цвят, те не натоварват обстановката, но в същото време придават индустриален вид на помещението.

Интериорен Дизайн на заведения, ресторанти, кафета и хотели в София

Тоалетната е решена в черен цвят, като акцент тук са каменната плоча зад тоалетната чиния и конструкцията от камък при мивката. По този начин погледа се спира върху акцентите, придавайки изискан и стилен вид на помещението.

Галерия На ПРОЕКТА

    Ресторант | Вътрешен Дизайн | Интериор | Клуб | Кафе-Бар

Други Проекти

Интериорна Уютна Всекидневна

Интериорен проект за хол и кухня, съчетаващ уют и топлина в един модерен интериорен дизайн.

Дизайн на Къщав София

Заданието на клиента беше да се създаде модерен и елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност.

Апартамент в Лозенец, София

Заданието за този апартамент бе да съзададем стилен, автентичен и уютен домашен интериор.

Интериорен Дизайн на Бутик

Заданието от клиентите за този магазин за дрехи е да се създаде усещане за бутиков шоурум в дизайна.