Дизайн на апартамент в Резидншъл Парк, София

Интериорен Дизайн на Апартамент в София

Избраният стил трябва да участва във всяка стая, като един пълен вътрешен дизайн на апартамента.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН На Апартамент Резиденшъл Парк, София

Желанието на клиентите за този проект е за един модерен и уютен апартамент, чийто дизайн да остане във времето.

Холът е разделен на три къта - кухня, трапезария и всекидневна

Холът е разделен на три къта - кухня, трапезария и всекидневна. Интересен аспект в помещението е ламперия, скриваща вратите на килера и тоалетната, правейки ги абсолютно дискретни и невидими. При частта с камината, тя се превръща в удобен и напълно функционален шкаф за съхранение на книги, предмети и др. вещи, които сме свикнали да гледаме на показ в много жилища. Тук решихме да скрием всичко, оставяйки видими единствено красивите панели от бял лак и естествен фурнир от дъб с байц. Механизмите, които са използвани за отделните секции в самия шкаф позволяват оптималната му употреба, както за различни предмети, така и за дървата, които ще се ползват за камината, готови за употреба и напълно скрити вътре. Каминната камера е частично скрита, което я прави ненатрапчива и в същото време изключително стилна. От двете й страни симетрично са разположени експозиционни ниши, подсветнати отгоре. В задната част на ламперията, в частта й с коридора, тя е решена като скрит гардероб с отворени елементи за ежедневни палта и чанти. Друг акцент във всекидневната е тюркоазно синята стена зад телевизора, решен с отворени и затворени части. Шкафът за телевизора повтаря шарката от ламперията. Диванът е позициониран в средата на помещението, създавайки простор и добавяйки "въздух", три помощни маси са позиционирани пред него, изработени от камък повтарящ този на камината и дърво като това на ламперията.

Интериорен Дизайн на изчистени и модерни кухни от Студио MOOD София

Кухнята е вградена и оптимално изчистена. В нея е скрит и хладилникът, който е напълно невидим за окото. Кухненският остров , макар и свободностоящ, се явява като продължението й, увеличавайки работния й плот многократно, използван още и като бар за закуски, напитки и др. Друг интересен аспект в помещението е таванът. Той не достига до стените с прозорци и по този начин скрива корнизите на пердетата, като в същото време скритото осветление от ръбовете му разпръсва интересна светлина по пердетата, придавайки им сияние и уют. В частта си над всекидневната и над трапезарията, таванът е повдигнат и в горната му част е решен с паркет, като този от пода. При коридора таванът не достига до нито една стена, скритото му осветление придава интересна атмосфера.

Вътрешен Дизайн на елегантна и луксозна спалня с ламперия и легло в светъл текстил

При спалнята, отново таванът е със скрито осветление, който продължава над прозорците, скривайки корнизите и придавайки сияние на пердетата. Това продължава и над спалнята, осветявайки акцентиращата стена зад леглото. Ламперията със същата разцветка, както при хола, присъства и тук за да скрие деликатно двата гардероба, както и вратата към банята, придавайки усъвършенстван и функционален вид на спалнята.

Интериор на домашен офис от интериорно студио MOOD Дизайн, София

Домашният офис е решен с вградена библиотека и интегрирано в нея бюро, В следствие на малкия размер на стаята, крайните рафтове са изработени под ъгъл, за да олекотят обстановката. Идеята тук е, офисът да се използва и като гостна, затова диванът се разпъва и се превръща в удобно легло.

Интериорни Решения за детски стаи с легло на два етажа и мебели по поръчка

По изискване на най-малкия член от семейството, детската стая е снабдена с двуетажно легло, под което има достатъчно място за игри, има достатъчно шкафове, гардероб, както и кът за видео игри. Леглото е с конструкция захваната за пода, тавана и стената. В долната си част е шкаф за книги, игри и др, а горе е решено като почти самостоятелна стая с шкафове, отворени и подсветнати рафтове, дори масичка с ракла. В задната си част конструкцията на леглото се явява като декоративна стена, разграничавайки вратата от останалата част на стаята. На отсрещната стена има конструкция интегрираща в себе си голям и напълно функционален гардероб, допълнителни шкафове, рафтове, както и кът за телевизор с видео игри. Мебелите тук повтарят растера на лампериите в другите стаи, но този път дървото е заменено с разноцветни панели от MDF с лакиран ефект, подредбата им наподобява игра на "Тетрис". Важен аспект от проекта е избраният дизайн да участва във всяко помещение, придавайки единен, завършен вид на апартамента.

Галерия На ПРОЕКТА

    Кухня | Дизайн | Мебели по поръчка | Трапезария | Мебел

Други Проекти

Къща В София

Заданието на клиента беше да се създаде модерен и елегантен дизайн, който съчетава комфорт и функционалност.

Апартамент В Лозенец, София

Интериорен дизайн на апартамент, който съчетава лукса на класическия дизайн с този на съвременния стил.

Мезонет в Бояна, София

Използвахме топли цветове като "Трюфел", "Капучино" и "Вино" в хармония с материали като дъб, текстил и камък.

Офис в ЕСТЕ, София

Изискването за този проект беше за луксозен, модерен и изчистен интериор, който да бъде актуален и след години.

Интериорен Дизайн на Всекидневна

Интериорен проект за хол и кухня, съчетаващ уют и топлина в един модерен интериорен дизайн.

Пентхаус в Пловдив

Интериорен дизайн на апартамент на последен етаж от луксозна сграда на Гребната база в Пловдив.